A két hete varázslatos koncertet adó Dynazty idén duplázhat, a Sabaton egyik előzenekaraként térnek vissza augusztus 20-án. A másik bemelegítő banda a szintén svéd Avatar lesz.

Sabaton

Augusztus 20-án, hazánk nemzeti ünnepén lép fel a svéd csatametálos Sabaton, a Barba Negra szabadtéri színpadán. Erről már korábban hírt adtunk, de az előzenekarok akkor még nem voltak ismertek. Most kiderült, hogy két olyan csapat érkezik Joakimékkal, akiknek egyike sem ismeretlen a hazai közönség előtt. A svéd Avatar nem sokkal a pandémia beköszönte előtt járt nálunk, de a mostani koncertjükön várhatóan felcsendülnek a 2020-ban megjelent album dalai is. A másik banda szintén Svédországból érkezik, a két hete fantasztikus produkcióval előrukkoló Dynazty kezdi az estét.

 

 

A Sabaton új lemezét bemutató turné úgy érkezik hazánkba, hogy a banda történetében először aranylemez státuszt ért el legfrissebb albumuk, és a megjelenés hetében vezette a MAHASZ lemezeladási listáját. A szervezők közleménye szerint „a megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új dátumra, Önnek további teendője nincs. Mivel a Barba Negrában ülőhely nem áll rendelkezésre, ezért a már megvásárolt I.-es kategóriájú ülőhelyek a kiemelt állóhelyekre, a II.-es kategóriájú ülőhelyek pedig a normál állóhelyekre érvényesek.”

Megosztás