A zenekar legújabb albuma a legsikeresebb eddigi pályafutásuk során, a bővített magyar változat a MAHASZ-lista élére repítette őket.

Svédország leghíresebb haditudósítója, a Sabaton ismét történelmet írt. A Nuclear Blast Records gondozásában március 4-én megjelent ’The War To End All Wars’ című nagylemez több országban is listavezető helyet szerzett. Németországban és Svédországban sorozatban már másodszor kerültek az eladási listák élére, Finnországban is újra a lista tetején landoltak. Viszont most olyan országokban is vezető helyre kerültek, ahol még sosem voltak ilyen magas pozícióban a karrierjük során: Lengyelországban, Ausztriában és Magyarországon. Mindezek azt jelentik, hogy a ’The War To End All Wars’ a zenekar eddigi legsikeresebb albuma lett!

 

 

Marcus Hammer, a Nuclear Blast vezérigazgatója így reagált: „A Sabaton ismét egy nagyon erős albumot szállított, ezért láthatunk kiemelkedő nemzetközi listás eredményeket, és újabb listavezető helyet Németországban. Az egész Nuclear Blast csapata szívből gratulál a zenekarnak, valamint az egész Sabaton-stábnak ehhez a hatalmas sikerhez és a mérföldkőhöz a karrierjükben.”

#1 Németország, Svédország, Finnország, Ausztria, Lengyelország, Magyarország
#2 Norvégia, USA (Billboard/hard rock albumok)
#4 Svájc, Belgium
#6 Hollandia, Csehország
#16 Egyesült Királyság

Ha így haladnak az eladási mutatók hazánkban, akkor a nyári budapesti koncerten akár aranylemez átadásra is sor kerülhet.

Megosztás