A Sabaton a pénteken megjelenő új albumát ettől jobb hírrel nem is vezethette volna fel, a nemzeti ünnepünkön fognak nálunk játszani.

Megvan az elmaradt Sabaton-koncert új időpontja és helyszíne, augusztus 20-án, a Barba Negra szabadtéri színpadán hatalmas ünnepi bulival pótolja a zenekar a március 13-ról elhalasztott koncertet, melyre érvényesek a korábban megváltott jegyek. A szervezők a zenekarral együttesen arra a döntésre jutottak, hogy a koncert megvalósításának legbiztosabb módja, ha azt nyárra időzítik. A jegyekkel kapcsolatos közlemény így szól:

 

 

“Örömmel értesítjük a rajongókat, hogy a Sabaton ’The Tour To End All Tours’ elnevezésű turnéjának átütemezett időpontjai bejelentésre kerültek, a budapesti fellépés 2022. augusztus 20-án, új helyszínen, a Barba Negrában kerül megrendezésre. Sajnos a The HU, valamint a Lordi az új időpontban nem turnézik a Sabatonnal, az előzenekarok bejelentésére a későbbiekben kerül sor. A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új dátumra, önnek további teendője nincs. Mivel a Barba Negrában ülőhely nem áll rendelkezésre, ezért a már megvásárolt I-es kategóriájú ülőhelyek a kiemelt állóhelyekre, a II-es kategóriájú ülőhelyek pedig a normál állóhelyekre érvényesek. Abban az esetben, ha az új időpont vagy a helyszín nem felel meg önnek, kérjük, jelezze jegyvisszaváltási szándékát 2022. április 15-én éjfélig a refund@funcode.hu email címen, ahol igénye beérkezte után kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot a további teendőkkel kapcsolatban. A Rock1 online felületén vásárolt belépőjegyek visszaváltási igényét kérjük, a jegyet tartalmazó e-mailre válaszolva jelezzék felénk.”

Az új időpontra a Rock1-nál lehet online jegyet vásárolni, további információk az esemény Facebook-oldalán.
A pénteken megjelenő ’The War To End All Wars’ albumot a magyar rajongók exkluzív verzióban is megvásárolhatják.

Megosztás