Animáció készült a The Spirit Of Radio című Rush-klasszikushoz a ‘Permanent Waves’ lemez újrakiadásának alkalmából. A videó a banda történetének jellegzetes pillanatait örökíti meg.

Rush

Épp a múlt hónapban lett 40 éves a Rush legendás lemeze, a ‘Permanent Waves’. Az évforduló örömére újra boltokba került az 1980-as klasszikus, melyről a The Spirit Of Radio című tételhez animációs kisfilm készült.

 

 

A videó a banda történetének jellegzetes pillanatait örökíti meg, melyben a sasszemű rajongók sok rejtett utalást fedezhetnek fel. A filmet a Fantoons.tv készítette Linda Otero producer és David Calcano, valamint Alberto Hadyar rendezők irányításával.

A ‘Permanent Waves’ a Super Deluxe kiadás mellett elérhető még 2 CD Deluxe Edition, 3 LP Deluxe Edition, valamint Deluxe Digital Edition változatban is.

A Super Deluxe kiadvány tartalmazza az eredeti lemez 2015-ös újramaszterelt változatát és élő felvételeket a manchesteri Apollóban, londoni Hammersmith Odeonban, illetve St. Louis-i Kiel Auditoriumban adott koncertekről.

Ezenkívül egy igazi ritkasághoz is hozzájut, aki beruház ebbe a pakkba, amely nem más, mint egy reprodukált 20 oldalas betekintő az 1980-as világ körüli turné és a ‘Words & Pictures Vol II angliai turnéjának bookletjébe, valamint egy 40 oldalas könyv eddig kiadatlan fényképekkel, poszterrel, a nemrég váratlanul elhunyt Neil Peart kézzel írt dalszövegeivel és egyéb jóságokkal.

 

Megosztás