Habár a Barba Negrából a Papp László Budapest Sportarénába helyezték át a Måneskin koncertjét, az utolsó jegyekért sietned kell! A zenekar tavaly márciusról elhalasztott, idén május 16-án megrendezésre kerülő előadása már majdnem telt házas.

Maneskin

A Måneskin első világkörüli turnéja 48 koncertből áll, keresztül-kasul Észak-Amerikán és Európában. Az eredetileg 2022 elejére tervezett ‘Loud Kids’ turné dátumai kibővültek a banda első észak-amerikai koncertkörútjával, valamint a hatalmas kereslet miatt az átütemezett európai koncertjeik férőhelyeinek megemelésével, kiegészítve néhány újabb várossal, immár ‘Loud Kids Tour Gets Louder’ címmel.

 

 

Az óriási kereslet miatt a zenekar európai fellépéseit olyan ikonikus helyszínekre tette át, mint a londoni O2 Aréna, a párizsi Accor Aréna és a berlini Mercedes Benz Aréna, valamint újabb helyszínek kerültek be a turnéba Spanyolországból, Dániából, Ausztriából Lettországból, Észtországból és Olaszországból. „Nagyon izgatottak vagyunk, mert végre elmondhatjuk, hogy a ’Loud Kids’ turné sokkal hangosabb lett az Egyesült Államokban és Európában is. Az összes átütemezett európai koncertünk kapacitását megemeltük a hatalmas érdeklődés miatt, plusz hozzáadtunk néhány újabb bulit is mindazok számára, akik előzőleg lemaradtak a jegyvásárlási lehetőségről”nyilatkozta a banda.

Náunk is a Papp László Budapest Sportarénába került át a Barba Negrából az elhalasztott előadás, a korábban megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek, a színpad előtti kiemelt állóhelyre lehet menni velük. Aki viszont még gondolkodik rajta, ne sokáig tegye, már csupán néhány ülőhely maradt a közel telt házas előadásra!

A Måneskin a Lordihoz hasonlóan az Eurovíziós Dalfesztivál megnyerésével került a figyelem középpontjába 2021-ben, a zenekar egy csapásra 180 millió néző kedvence lett, és felkerültek a nemzetközi popzenei színtérre. Nem sokkal később leszerződtek az Arista Recordsszal, a Sony Music amerikai leányvállalatával és 2023 januárjában kiadták első angol nyelvű lemezüket, a ‘Rush!’-t, melyen már csak mutatóban vannak a banda anyanyelvén, olaszul megszólaló dalok. A Gossip című számban közreműködik Tom Morello, a Rage Against The Machine gitárosa is.

A zenekar polgárpukkasztó imidzséhez kapcsolódóan a lemezbemutató koncert előtt jelképesen házasságot kötöttek egymással, Victoria De Angelis basszusgitáros és Ethan Torchio dobos menyasszonynak, Damiano David énekes és Thomas Raggi gitáros vőlegénynek öltözve érkezett a rendezvényre, majd miután elcsattant a „hitvesi csók”, a banda exkluzív műsort adott a január 20-án megjelent ‘Rush!’ bemutatója tiszteletére, ahol az új lemez dalai mellett előadták az eurovízió-nyertes Zitti E Buonit is.

Megosztás