A heavy metal stílus egyik alappillére, az Accept hozzánk is a Whitesnake és a Trans-Siberian Orchestra gitárosával, Joel Hoekstrával érkezik. A Beast In Black is visszatér nyáron a Szalki-szigetre.

Accept 2022

A jubileumi, 30. Rockmaraton 5 év kihagyás után tér vissza újra, mint a nyár legmetálosabb hazai fesztiválja, és helyszíne a már jól bevált dunaújvárosi Szalki-sziget lesz. A nemzetközi fellépők első adagjáról már szóltunk, azóta újabb nevek kerültek a listára, és most egy igazi nagyágyút jelentettek be, az Accept legutóbb tavaly év elején lépett fel hazánkban, és idén kiderült, hogy Phil Shouse gitáros csak az amerikai dátumokon csatlakozik a zenekarhoz. Nálunk is az őt Európában helyettesítő, nemrég Budapesten akusztikus koncertet is adó Joel Hoekstrával fogják nyomni a show-t.
Rajtuk kívül már biztos fellépő a The 69 Eyes, az Igorr, a Krisiun és a Destruction. És még további nevek várhatók, az eredeti információk alapján 25 nemzetközi zenekar érkezik Dunaújvárosba. Ezek egyike a Beast In Black, az ő fellépésüket hivatalosan még nem jelentették be, de a szombati telt házas koncerten Molnár Máté, a banda basszusgitárosa elárulta, hogy aki akarja, idén még egyszer megnézheti őket a Rockmaratonon.

 

 

Megosztás