A Rockmaraton szervezői elkezdték a nemzetközi fellépők bejelentését, az első 4 név után 2 órán belül elfogyott az 500 db early bird bérlet.

Rockmaraton

Pár napja írtunk arról, hogy 2024-ben visszatér a Rockmaraton Fesztivál. A helyszín ugyanaz, az utóbbi években már nagyon bevált Szalki-sziget. A szervezők nyilvánosságra hozták az első 4 nemzetközi zenekar nevét, akik közt tiszteletbeli magyar csapat is van, de olyan is, akik évek óta halogatják a visszatérést hozzánk. És akkor nézzük, kik vannak benne az első csomagban.

 

 

Az Alestorm az idei Tábor fesztiválos eszméletvesztés után jövőre is hivatalos lesz egy többnapos hazai rendezvényre. A srácok nemrég értek haza (Amerikába, Nagy-Britanniába, Magyarországra) az egy hónapig tartó európai körútjukról, aminek bécsi állomásáról mi is beszámoltunk. Mivel addigra talán meg is jelenik a nálunk felvett EP, így elképzelhető, hogy vadiúj nótát is hallhatunk tőlük.
Az Annisokay októberben járt Magyarországon, így egy éven belül újra megnézhetik a magyar rajongók a német metalcore zenekar produkcióját.
A belga Evil Invaders a nyolcvanas évek első felének speed metalját öltözteti modern köntösbe.
A Rotting Christ 2017-ben már fellépett a Rockmaratonon és akkor úgy tervezték, hogy 2020-ban visszatérnek. A jelenleg új albumon dolgozó zenekar így egy korábbi ígéretét bepótolva érkezik majd a friss anyaggal.
A szervezők napokon belül új nevekkel rukkolnak elő, ezeket a fesztivál hivatalos Facebook-oldalán lehet először olvasni.

A bejelentéssel egy időben indult a fesztiválra a jegyértékesítés és az early bird bérletek máris gazdára találtak, így az első 500 látogatónak már biztos helye lesz Dunaújvárosban.

Rockmaraton

Megosztás