A Journey-dobos Deen Castronovo énekteljesítményére kihegyezett zenekar, a Revolution Saints nem pihen, az idén áprilisban megjelent ‘Eagle Flight’ után bő 9 hónappal megszüli új lemezét, mely az előző alkotás keményebb vonalát viszi tovább.

Revolution Saints

A Revolution Saintst eredetileg Serafino Perugino, a Frontiers Music elnöke hozta létre, hogy bemutassa Deen Castronovo figyelemre méltó énekesi képességeit. Castronovo mindig is elismert dobos volt, de a Journey koncertjein nyújtott vokális teljesítményére sokan felfigyeltek már. A Revolution Saints egy olyan platform volt és marad, amely ennek bemutatására szolgál.

 

 

Míg a Doug Aldrich gitáros (The Dead Daisies, ex-Whitesnake, ex-DIO) és Jack Blades basszusgitáros-énekes (Night Ranger) közreműködésével készült első 3 albumon a Revolution Saints MK I felállás kitörölhetetlen nyomot hagyott a dallamos rock világában, a Joel Hoekstra gitáros (Whitesnake, Trans-Siberian Orchestra, Iconic, Joel Hoekstra’s 13) és Jeff Pilson basszusgitáros (Foreigner, Black Swan, The End Machine, ex-Dokken) segítségével megformált MK II keményebb vizekre evezett. A csapat pedig láthatólag nem pihen, a 2023-as ‘Eagle Flight’-ot bő 9 hónappal később, 2024. február 9-én követi az ‘Against The Winds’, melynek címadó dalát pénteken mutatták be.

‘Against The Winds’ dallista:

01. Against The Winds
02. Changing My Mind
03. Fall On My Knees
04. Can’t End It Right Now
05. Lost In Damnation
06. Will I See You Again
07. Show Me Your Light
08. Save All That Remains
09. Been Said And Done
10. Diving Wings
11. No Turning Back

Revolution Saints

Megosztás