Ha már szóba került Ronnie Romero, a Lords Of Black énekese, ejtsünk szót a zenekar gitárosának side projectjéről, a Restless Spiritsről is. Második albumuk érkezik augusztusban, melyről az új Giant-vokalista, Kent Hilli közreműködésével rögzített I Need A Lil’ White Lie-t mutatták be. A lemezen énekel még Johnny Gioeli, Chez Kane és Renan Zonta is.

Tony Hernando Restless Spirits

Tony Hernando, a Lords Of Black gitárosa napjaink egyik legtehetségesebb és legtermékenyebb zenésze. Restless Spirits név alatt megjelent dallamos rock projektjének debütáló albumán Tony eltávolodott a Lords Of Black által képviselt heavy metal stílustól, és különböző vendégénekeseket szerepeltetett a hard rock műfajához közelebb álló dalaiban.

 

 

Az augusztus 5-én megjelenő második lemezén, a ‘Second To None’-on ott folytatja, ahol abbahagyta. Ami változott, hogy a szcéna elismert veteránja, az első lemezen is közreműködő Johnny Gioeli (Hardline) mellett három izgalmas feltörekvő énekest hallhatunk Kent Hilli (Perfect Plan, Giant), Chez Kane és Renan Zonta (Electric Mob) személyében. Tony Hernando mellett a Lords Of Black lemezein is közreműködő Victor Diez billentyűs, valamint Matt De Vallejo (Zero3iete, Ankhara) dobos játszik a lemezen.

Elsőként a lemezt nyitó I Need A Lil’ White Lie-t mutatták be, melyben Kent Hilli énekel.

A ‘Second To None’ dalai:

01. I Need A Lil’ White Lie (közreműködik Kent Hilli)
02. Hey You (közreműködik Chez Kane)
03. Dreams Of The Wild (közreműködik Chez Kane)
04. Until The End Of Time (közreműködik Chez Kane)
05. A Dream To Be Lost In Time (közreműködik Renan Zonta)
06. And Yet It Breaks (közreműködik Renan Zonta)
07. Too Many (közreműködik Johnny Gioeli)
08. Nothin’ Dirty Here (közreműködik Johnny Gioeli)
09. Always A Pretender (közreműködik Johnny Gioeli)
10. No Time Wasters (közreműködik Renan Zonta)
11. Dirty Money (közreműködik Kent Hilli)

Restless Spirits - Second To None

Megosztás