fbpx

A Rainbow-énekes Ronnie Romero újra csatlakozott a Lords Of Blackhez. A zenekar az utolsó simításokat végzi következő albumán, az ‘Alchemy Of Souls – Part I’-on, melynek év vége felé tervezi a megjelentetését a Frontiers Music.

Ronnie Romero

Romero 2019 januárjában jelentette be, hogy távozik a spanyol dallamos progresszív metal zenekarból, egy hónapra rá megtalálták utódját Diego Valdez (Helker, Dream Child) személyében.

Tegnap a gitáros, Tony Hernando a Lords Of Black közösségi oldalán írta: „Nos… igen, sokan közületek jól tippeltek! Ronnie Romero visszatért! Remélem, hogy olyan boldogak és izgatottak vagytok, mint én, a Lords Of Black új fejezetet nyit! Az új albumtól, az ‘Alchemy Of Souls – Pt. I’-tól eldobjátok az agyatokat, és nagyon várjuk, hogy eljátsszuk nektek, amikor eljön az ideje. De most üdvözöljük Ronnie-t újra itthon!”

A Frontiers Music oldalán egy online live chat során több részletet is megtudhattak az érdeklődő rajongók a gitárostól és az énekestől.

A Lords Of Black harmadik albuma, az ‘Icons Of The New Days’ 2018 májusában jelent meg. Ezen szerepelt a Forevermore, melynek akusztikus változatával köszönti a két zenész rajongóit.

Rainbow és a Lords Of Black mellett Romero a The Ferrymen és a Vandenberg hivatalos tagja is egyben.

Megosztás