Kijött az első dal a második Ronnie Romeróval készült Sunstorm-albumról. Miután lecserélték a kiöregedett Rainbow-énekest, Joe Lynn Turnert az utódjára a Sunstormban is, második ütemben Simone Mularoni következett, akit Luca Princiotta váltott. Del Vecchio maradt.

Sunstorm

A 2021 elején megjelent ‘Afterlife’ a Sunstorm korábbi zenéjének megújulását hozta, a melodikus rock/AOR még inkább keveredett a ’70-es évek hard rock zenéjével, a la Rainbow (amelynek Ronnie Romero az énekese). Ez volt az első album, ahol a korábbi énekes, az ex-Rainbow-frontember, Joe Lynn Turner helyén Romerót hallhattuk. Ezt a receptet fejlesztették tovább a ‘Brothers In Arms’-on, mely augusztus 5-én jelenik meg. A korábbi gitárost, Simone Mularonit (DGM, Sweet Oblivion, Lione / Conti) Luca Princiotta (Doro, Blaze) váltotta, ő dalszerzőként is részt vett a zenekar megújulásában. A felállás többi része – Nik Mazzucconi basszusgitáros, Michele Sanna dobos és Alessandro Del Vecchio billentyűs – változatlan maradt.

 

 

Az ‘Afterlife’ megírása és felvételei előtt folytatott megbeszélések során eldőlt, hogy mindenki azt szeretné, ha a következő Sunstorm-album zenei stílusa a korai lemezek dallamosabb AOR hangzása felé mozdulna el. Az új lemez sokakat meglepett, mivel – nyilvánvaló okokból – magasak voltak az elvárások, de ahhoz képest, hogy Romero először lépett be a dallamos hard rock területére, az ‘Afterlife’-on kiemelkedő teljesítményt nyújtott, és számíthatunk rá, hogy az új albumon is a Rainbow és a Deep Purple világának dallamosabb elemeit vegyíti a Foreigner és más hasonló dallamosrock-zenekarok hangzásával. Elsőként a ‘Brothers In Arms’ címadó dalához forgattak klipet.

A ‘Brothers In Arms’ dallistája:

01. Brothers In Arms
02. Games We Play
03. I’ll Keep Holding On
04. I Will Remember
05. No Turning Back
06. Back My Dreams
07. Taste Of Heaven
08. Lost In The Shadows Of Love
09. Hold The Night
10. Miracle
11. Living Out Of Fear

Sunstorm - Brothers In Arms

Megosztás