Gyógyíthatatlan rákbetegséggel küzd a Pretty Maids frontembere, Ronnie Atkins. Az énekes februárban még arról írt, hogy legyőzte a kórt, azonban a betegség tavasszal visszatért, és sajnos sokkal erősebben, mint korábban.

Ronnie Atkins

Szomorú információkkal jelentkezett egészségügyi állapotával kapcsolatban Ronnie Atkins. A Pretty Maids frontembere ismét rákkal küzd, ezúttal azonban négyes stádiumú, ami gyógyíthatatlan. „Fájdalmaim miatt húsvét előtt ismét elmentem vizsgálatra, ami után közölték velem, hogy a rák szétterjedt a szervezetemben és négyes stádiumú, ami gyakorlatilag gyógyíthatatlan. Mindezek után kétféle út áll előttem: behúzódhatok egy sarokba és sajnáltathatom magam (úgy gondolom, hogy egy ideig így is tettem), vagy megpróbálok tovább élni és azt csinálni, amiben a legjobb vagyok. Az utóbbit választottam. A családom és az igaz barátaim nagyszerű támogatásával úgy döntöttem, hogy folytatom a dalszerzést és a felvételek készítését, leginkább azért, mert rengeteg ötlet és dal van még bennem. Szóval az utóbbi hónapokban ezen dolgoztam, ami azt jelenti, hogy a közeljövőben új zenék várhatóak tőlem, de erről később árulok el részleteket.”

 

 

Midezek ellenére Ronnie nem hagyja, hogy ledöntse lábáról a betegség, és pozitívan tekint a jövőbe. „Mindezzel együtt azt mondhatom, hogy mostanság, valamint az utóbbi időben jól érzem magam. Még mindig kapom a kezeléseket, főleg immunterápiát. Vannak bizonyos állandó fájdalmaim és egyéb dolgok, melyekkel együtt kell élnem, mentálisan pedig vannak jobb és rossz napjaim. De úgy érzem, hogy jó kezekben vagyok az engem kezelő orvosoknál, úgyhogy mindent egybevetve pozitívan állok a dolgokhoz. Ez van, ezen nem tudok változtatni, úgyhogy egyszerűen megpróbálom kihozni a legjobbat a helyzetből.”

Pretty Maids tavaly novemberben adta ki ’Undress Your Madness’ című albumát, áprilisban pedig a ’Maid In Japan – Future World Live 30th Anniversary’ került boltokba.

Megosztás