Készen állsz egy újabb veszélyes találkozásra? Ronnie Atkins és a kiadója egy skorpiót küldött ránk. Igaz, csak audióklip formájában.

Ronnie Atkins

Élete első szólóalbumával jelentkezik márciusban a Pretty Maids énekese március 12-én, amely a Frontiers Music gondozásában jelenik meg. A ’One Shot’ című albumot Chris Laney producer segítségével hozta össze a frontember, a keverésért Jacob Hansen felelt. Gyógyíthatatlan rákja ellenére már tavaly belevágott a munkálatokba, erről így mesélt korábban: „Őszintén szólva, eredetileg nem állt szándékomban szólólemezt készíteni, azonban különböző okokból, különösen a saját egészségügyi helyzetem miatt végül úgy döntöttem, hogy belevágok.”

 

 

Az olasz kiadó webes kereskedésében már előrendelhető a CD és a gatefold borítós vinyllemez, az újdonság tartalmából két videóklipes dal – a Real és a One Shot – után most audióklipen érkezett a Scorpio. Ronnie mellett a dalban Chris Laney ritmusgitározik, Oliver Hartmann szólózik, Pontus Egberg basszusozik, Allan Sørensen dobol és Morten Sandager billentyűzik.

Megosztás