Ahogy Ronnie Atkins egy korábbi nyilatkozatában már elkottyantotta, idén még egyszer hallhatjuk hangját lemezen is, elkészült a Nordic Union harmadik albuma és ‘Animalistic’ címmel kerül augusztusban a boltokba.

Nordic Union

„Ki áll készen a Ronnie Atkins és Erik Mårtensson alkotta Nordic Union harmadik zenei varázslatára?” – tette fel a költői kérdést a Frontiers Music, hiszen a válasz egyértelmű: mindenki, aki imádja a dallamos rockzenét és/vagy Ronnie hangját, valamint Erik varázslatos dallamait. A jó hír, hogy augusztusban érkezik a banda harmadik nagylemeze, az első kislemezdal pedig a jövő hónapban debütál.

 

 

„A Nordic Union vadonatúj albuma ‘Animalistic’ címmel már úton van és augusztusban meg is érkezik! Gyors és dühös, és egyértelműen ez a kedvencem az eddigi kiadványaink közül. Nagyon büszke vagyok, hogy egy újabb albumot készíthetek a nagyszerű Ronnie Atkinsszel” – mondta a svéd zeneszerző, a dán énekes pedig hozzátette: „Ismét nagy öröm volt együtt dolgozni ezzel a kiváló dalszerzővel a Nordic Union harmadik albumán. Személy szerint azt mondanám, ez egy direkt módon ütős hard rock album. Súlyosabb és tempósabb, mint bármi, amit eddig csináltunk, mégis rohadtul dallamos. Valóban jó cucc.”

A magunk részéről nagyon várjuk már azt a bizonyos ízelítőt és irigykedünk, hogy Ronnie Atkins Németországnál nem jön közelebb szólóturnéjával, melyben olyan zenészek segítenek neki, mint lemezének producere, Chris Laney (Pretty Maids) gitáros-billentyűs, Morten Sandager (ex-Pretty Maids) billentyűs, Allan Sørensen (ex-Pretty Maids, ex-Royal Hunt) dobos, valamint Pontus Egberg (King Diamond, ex-Poodles) basszer és Rob Marcello (Defiants, Danger Danger) gitáros.

Ronnie Atkins

Megosztás