Közleményben tudatta a rajongókkal Ronnie Atkins, a Pretty Maids énekese, hogy megküzdött a gyilkos kórral és a friss vizsgálatok alapján nyoma sincs szervezetében a ráknak.

Pretty Maids Ronnie Atkins

Tavaly ősszel jött a sokkoló hír, hogy Ronnie Atkinst tüdőrákkal diagnosztizálták, most azonban szerencsére arról számolhatunk be, hogy az énekes legyőzte a kórt. „Néhány napja kaptam azt a fantasztikus hírt, hogy a friss vizsgálatok alapján nincs jele ráknak a szervezetemben – írta Ronnie a Facebookon. – Ez a legnagyszerűbb hír, amit hosszú ideje kaptam, hála Istennek. Ahogy mindenki, aki találkozott már a rákkal, így én is tisztában vagyok azzal, hogy ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy biztonságban vagyok, és az elkövetkező öt év mondhatni kritikus lesz. Ennek ellenére ez egy nagy lépés a jó irányba és egy hatalmas megkönnyebbülés nekem és a családomnak. Az orvosok azt javasolták az újbóli előfordulás esélyének csökkentése és a megelőzés érdekében, hogy az elkövetkező évben vessem alá magam immunterápiás kezeléseknek, amit természetesen elfogadtam és már el is kezdtem. Szóval eljött az idő, hogy talpra álljak, visszanyerjem az erőm és újból formába rántsam magam, amit alig várok. Talán lesznek bizonyos következmények, amikkel meg kell küzdenem, de legyen, ez az élet.”

 

 

Az énekes természetesen köszöni a rajongóknak a sok bátorító és pozitív üzenetet, amikkel elárasztották az elmúlt hónapokban.

Pretty Maids tavaly novemberben adta ki ’Undress Your Madness’ című albumát, idén pedig már be is jelentették a ’Maid In Japan – Future World Live 30th Anniversary’ érkezését, mely április 10-én várható.

Megosztás