Már több mint egy hete jelezte a Dürer Kert stábja, hogy az országonként eltérő és nehezen harmonizálható járványügyi szabályok miatt a grindcore legenda február 5-re meghirdetett fellépését el kell halasztani, de jó hír, hogy megvan az új időpont. Igaz, hogy 384 napot kell rá várni.

Napalm Death

“Kedves vendégeink! Sajnos a turné a COVID-helyzet alakulása miatt nem tud megtörténni idén, ahogy azt már közöltük az előző posztban. A koncert 2023. február 14-én a Dürer Kertben fog megvalósulni. A support zenekarok bejelentésére további türelmet kérünk tőletek, mert a menedzsmentnek nem sikerült még megegyeznie az összes zenekarral idáig. A korábban megvásárolt jegyek érvényesek az új dátumra vagy március 1-ig visszaválthatóak. A visszatérítéssel kapcsolatban a Tixa és az A38 is felveszi veletek a kapcsolatot. Köszönjük a türelmeteket.”

Remélhetőleg megegyezés születik a többi fellépővel, mert eredetileg az orosz Siberian Meat Grinder, az amerikai Show Me The Body és brit Doom formációk vendégszereplésével hirdették meg ezt a nem mindennapi zúzós minifesztivált, de a ‘Campaign For Musical Destruction Tour 2022’ budapesti állomásának új plakátján még egyedül szerepel a Napam Death. Jegyek mindenesetre változatlanul kaphatók a Tixánál, még early bird is van.

 

 

 

Megosztás