Bár tavaly szeptemberben jelent meg a jövő évben Magyarországon is fellépő kultikus brit grindcore csapat legutóbbi albuma, a ’Throes Of Joy In The Jaws Of Defeatism’, videóklip csak most készült el az egyik dalhoz.

Napalm Death

A legutóbbi album Contagion című opuszához készített vizuális körítést MarkBarney” Greenway és csapata. A dalról és a klipről a frontember ezeket a gondolatokat osztotta meg a közönséggel: „Reméljük, hogy sikerült a klippel szemléltetnünk, hogy az embernek mennyire nehéz szabadon mozogni a világban. Teljesen abszurd, hogy míg egyesek életük kockáztatásával, egy vonat tetején kapaszkodva utaznak, mások gond nélkül szabadon mozognak. Támogatjuk a határok megszűnését, és ezt támasztja alá Ljuba Generalova klipje a zseniálisan pörgő koncertrészlettel, amelyben a zene épp úgy zakatol, mint az a vonat. Ugyanakkor vannak barátaim a latin közösségekben, és tőlük hallottam olyan történeteket, amikor családok indulnak el veszélyes utakra egy jobb élet reményében. Szülőként folyamatosan a gyermekeim jövőjére gondolok, a szövegben azokra a dolgokra reflektáltam, amiket itt mi természetesnek veszünk.”

 

 

Február 5-én a Napalm Death az A38-on ad koncertet az orosz Siberian Meat Grinder, az amerikai Show Me The Body és brit Doom formációk társaságában. A zúzós minifesztiválra jegyek a Tixán vagy az A38 honlapján keresztül vásárolhatók, részletek az esemény Facebook-oldalán.
Étvágycsinálónak tekintsétek meg a Contagion videoklipijét, a dalt a zenekar basszusgitárosa, Shane Embury írta.

Megosztás