Ronnie Romero, aki többek között a Rainbow és az MSG énekese is, az Intelligent Music Project részeként az Intention című dallal indul a 2022-es Eurovíziós Dalfesztiválon.

Intelligent Music Project - Ronnie Romero

Az Intelligent Music Project nevű bolgár rock szupergroup Ronnie Romeróval együtt képviseli Bulgáriát az Eurovíziós Dalfesztiválon Torinóban az Intention című dallal. A dalt Simon Phillips (TOTO, Protocol) dobolta fel, a klipben már – és a koncerteken – a bolgár sztárdobos, Stoyan Yankoulov helyettesíti, aki ezzel a dallal már harmadszor fog szerepelni a nemzetközi dalfesztiválon. Az évek során egyébként a világ legnépszerűbb rockzenészei közül többen is megfordultak a projektben, többek között – az említett két művészen kívül – Bobby Rondinelli (Rainbow, Black Sabbath), Joseph Williams (TOTO), John Payne (Asia), John Lawton (Uriah Heep, Lucifer’s Friend), Carl Sentence (Nazareth), Nathan East (Eric Clapton, Michael Jackson stb.), Todd Sucherman (Styx) és Tim Pierce (Joe Cocker, Michael Jackson).

 

 

„Az Intention a gondolatainkban és elménkben zajló személyes küzdelemről szól, hogy kitörjünk-e a régi mintákból. Már a címével is egy nagyon egyszerű tényt szeretnénk hangsúlyozni, azt, hogy soha nem késő rálépni a helyes útra, a növekedés, a méltóságteljes létezés és a küldetéstudatos élet útjára. Mindehhez csupán egy határozott szándékra van szükség!” – mondta a dalról a szerző-hangszerelő, az Intelligent Music Project megálmodója, Dr. Milen Vrabevski. A folyton változó felállású zenekarnak idén márciusban már a hatodik nagylemeze jelent meg.

Megosztás