2022-ben folytatódik a ’Lost Not Forgotten Archives’ régi-új kiadványainak a megjelenése, január 21-én az 1985-86-os Majesty-időkbe látogatunk vissza.

Majesty

Különleges együttműködést hozott össze jelenlegi kiadójával, az Inside Out Musickal a progresszív metál legendás csapata, a Dream Theater. A zenekar régi, Ytsejam Records által kiadott archív felvételeit ismét megjelentetik és természetesen új elemek is kerülnek ebbe a különleges gyűjtői sorozatba, amit ‘Lost Not Forgotten Archives’-ra kereszteltek.
A december 3-án megjelenő ’When Dream And Day ReUnite’ után egy igazán különleges újdonság következik. A Berklee Collage Of Musicon találkozott három, Long Islandról származó New York-i srác, akiket a közös zenei ízlés – a Rush, Yes, Dixie Dregs, Frank Zappa, Metallica, Queensrÿche és Black Sabbath szeretete – rögtön összehozott. John Petrucci, John Myung és Mike Portnoy rengeteg időt töltött a próbateremben, zenéltek, jammeltek és elkezdték egyedi ötleteiket megformálni. A trió legelső felvételeit egy Tascam 244 kazettás stúdiómagnóval készítették. Később, amikor Kevin Moore billentyűssel és Chris Collins énekessel kiegészültek, a tervük az volt, hogy a Berklee-n megírt dalaikat velük együtt jobb minőségben újra rögzítik. 1986 nyarát végigkoncertezte a Majesty, akik a hat dalukat tartalmazó kazetta segítségével próbálták elindítani karrierjüket. A nyári koncertsorozat végére kiderült, hogy Collins nem a megfelelő énekes számukra, így új énekes keresésébe kezdtek…

 

 

A 2022-es év kezdetén a Dream Theater történetének legkorábbi demófelvételei kerülnek terítékre. Az Inside Out Music január 21-én adja ki a ’The Majesty Demos 1985-1986’ újrakevert és újramaszterizált hangfelvételét digipak CD-n, vinyl lemezen és természetesen a népszerű streaming platformokon is elérhető lesz majd ez az újdonság.

’Lost Not Forgotten Archives – The Majesty Demos’ 1985-1986’ dallista:

The Berklee Demos:

01. Particle E. Motion (instrumental)
02. Another Won (instrumental)
03. The Saurus (instrumental)
04. Cry for Freedom (instrumental)
05. The School Song (instrumental)
06. YYZ (cover version)
07. The Farandole
08. Two Far (instrumental)
09. Anti-Procrastination Song (cover version)
10. Your Majesty (instrumental)
11. Solar System Race Song
12. I’m About To Faint Song
13. Mosquitos In Harmony Song
14. John Thinks He’s Randy Song
15. Mike Thinks He’s Dee Dee Ramone Introducing A Song Song
16. John Thinks He’s Yngwie Song
17. Gnos Sdrawkcab

The Majesty Demos:

18. Another Won
19. Your Majesty
20. A Vision
21. Two Far
22. Vital Star
23. March Of The Tyrant

Megosztás