Már csak egy hét van hátra Trevor Rabin (Yes, ARW) ’Rio’ című szólólemezének a megjelenéséig. A harmadik kislemezdalnak választott Oklahoma szövegét az 1995-ös terrorcselekmény inspirálta.

Trevor Rabin 2012-ben adott ki legutóbb szólóanyagot, a következő albuma az Inside Out Music gondozásában jelenik meg október 6-án ’Rio’ címmel. A dél-afrikai származású multihangszeres zenész, énekes, producer és zeneszerző legújabb nagylemezéről a Big Mistakes és a Push után az Oklahoma című dalt ismerhetjük meg, amelyről így mesélt:
„1995-ben írtam egy dalszövegvázlatot, amelyet az oklahomai pusztító bombamerénylet ihletett. Az egész nemzetet megrázta az esemény, április 19. örökre az ország gyásznapja marad. Több mint harminc évvel később úgy gondoltam, hogy eljött az idő, hogy elővegyem, amit akkor írtam, a dalt azoknak ajánlom, akik ott elvesztették szeretteiket.”
A hazai lemezboltokban is előjegyezhető a ’Rio’ CD-n, fekete és sárga dupla vinyllemezen, CD + Blu-ray mediabook és limitált dupla áttetsző vörös vinyl + Blu-ray változatokban.

 

 

Megosztás