Megjelent végre a negyvenéves Lionheart harmadik albuma, ami azt jelenti, hogy jó véget ért a képregény is, amelyben a srácok az ellopott mesterszalagot üldözték.

Lionheart 40

Az 1980 végén alapított Lionheart zenekarból négyen – Dennis Stratton (ex-Iron Maiden) gitáros, Steve Mann (Michael Schenker Fest) gitáros-billentyűs, Rocky Newton (ex-MSG) basszer és Clive Edwards (ex-UFO) dobos – ma is tagjai az együttesnek. A 2016-ban újjászervezett csapatba az egykori Shy-frontembert, Lee Smallt hívták szólóénekesnek. A jubileumi évben megjelenő harmadik nagylemezük beharangozójaként készített képregényt a 2014-ben elhunyt színész, Rik Mayall tiszteletére készítették, aki az 1984-es debütalbumuk Die For Love című dalához készült videóklipben az őrült professzort alakította.

 

 

Érdemes megnézni először a régi klipet, hogy megértsük az ennek folytatásaként készült új sztorit!

Az utolsó héten felpörögtek az események, minden nap kaptunk egy újabb epizódot, így elég sok képkocka gyűlt össze a legutóbbi találkozásunk óta a zenekarral. Aki csak most kapcsolódik be a történetbe, a cselekmény elejét a Thine Is The Kingdom videója, a folytatást pedig a Widows klipje alatt foglaltuk össze. Az új albumot, a ‘The Reality Of Miracles’-t pedig akár végig is hallgathatjuk az alatta következő képregény nézegetése közben.

Lionheart

Lionheart

Lionheart

Lionheart

Lionheart

Lionheart

Lionheart

Lionheart

Lionheart

Lionheart

Lionheart

Lionheart

Lionheart

Lionheart

Lionheart

Lionheart

Lionheart

 

Megosztás