fbpx

Megjelent végre a negyvenéves Lionheart harmadik albuma, ami azt jelenti, hogy jó véget ért a képregény is, amelyben a srácok az ellopott mesterszalagot üldözték.

Lionheart 40

Az 1980 végén alapított Lionheart zenekarból négyen – Dennis Stratton (ex-Iron Maiden) gitáros, Steve Mann (Michael Schenker Fest) gitáros-billentyűs, Rocky Newton (ex-MSG) basszer és Clive Edwards (ex-UFO) dobos – ma is tagjai az együttesnek. A 2016-ban újjászervezett csapatba az egykori Shy-frontembert, Lee Smallt hívták szólóénekesnek. A jubileumi évben megjelenő harmadik nagylemezük beharangozójaként készített képregényt a 2014-ben elhunyt színész, Rik Mayall tiszteletére készítették, aki az 1984-es debütalbumuk Die For Love című dalához készült videóklipben az őrült professzort alakította.

Érdemes megnézni először a régi klipet, hogy megértsük az ennek folytatásaként készült új sztorit!

Az utolsó héten felpörögtek az események, minden nap kaptunk egy újabb epizódot, így elég sok képkocka gyűlt össze a legutóbbi találkozásunk óta a zenekarral. Aki csak most kapcsolódik be a történetbe, a cselekmény elejét a Thine Is The Kingdom videója, a folytatást pedig a Widows klipje alatt foglaltuk össze. Az új albumot, a ‘The Reality Of Miracles’-t pedig akár végig is hallgathatjuk az alatta következő képregény nézegetése közben.

Lionheart

Lionheart

Lionheart

Lionheart

Lionheart

Lionheart

Lionheart

Lionheart

Lionheart

Lionheart

Lionheart

Lionheart

Lionheart

Lionheart

Lionheart

Lionheart

Lionheart

 

Támogasd Te is a Hard Rock Magazint, légy a Mecénásunk! Kattints a részletekért!
Megosztás