A Thine Is The Kingdom szöveges videójával mutatkozik be a Lionking új albuma, közben a rajongók érdeklődését heti folytatásokban megjelenő képregénysorozattal tartja ébren a csapat. A videó után ebbe is belekukkanthatunk.

Lionheart

Május végén jelentették be, hogy elkészült a Lionheart harmadik nagylemeze, a ‘The Reality Of Miracles’, mely július 31-gyel kapott zöld utat a kiadónál. A második nagylemezre 33 évet kellett várni a rajongóknak, az új erőre kapott zenekar harmadik nagylemeze már három év elteltével a polcokra kerülhet. Korábban belehallgathattunk ugyan a dalokba, de az első teljes nóta csak most érkezett meg. A Thine Is The Kingdom szöveges videójából kiderül, hogy ebben a zenében minden benne van, amit a zeneszerző gitáros, Steve Mann és az énekes Lee Small megéltek: Andy Scott’s Sweet, McAuley Schenker Group, Phenomena.

 

 

Közben – még tovább fokozva a nosztalgiafaktort – heti folytatásokban megjelenő képregénysorozattal tartják ébren hű követőik érdeklődését, melyben a maszteranyagot ellopják a stúdióból és veszélybe kerül a fentebb említett megjelenési dátum. Lássuk, hol tart most a képzeletbeli sztori!

Lionheart

Lionheart

Lionheart

Lionheart

Lionheart

Lionheart

Lionheart

Lionheart

Lionheart

 

Megosztás