A Leslie West munkássága előtt tisztelgő kiadványról már a második kislemezdalt ismerhetjük meg, amelyben a Twisted Sister tagjai mellett Mike Portnoy és Rudy Sarzo zenélnek.

LESLIE WEST

A Mascot Label Group gondozásában jelenik meg március 25-én az a tribute album, amelyen számos barátja és kollégája emlékezik meg a legendás amerikai bluesgitárosról. A ’Legacy: A Tribute To Leslie West’ névre keresztelt kiadványon kap helyet a lentebb hallható Theme From An Imaginary Western is, amelyben a Twisted Sister énekese és gitárosa is szerepel. Dee Snider énekes és Eddie Ojeda gitáros mellett Mike Portnoy (Sons Of Apollo, Neal Morse Band, ex-Dream Theater) dobol és Rudy Sarzo (Quiet Riot, Ozzy Osbourne) basszusgitározik.
Dee így nyilatkozott egykori barátjáról: „Leslie egy hős, egy barát, egy csodálatos srác és egy gitáristen volt. Mindig is el akartam énekelni ezt a dalt, ebben van a kedvenc Leslie West-gitárszólóm. Együtt rezonál velem és nekem minden hangja jelent valamit. Megtiszteltetés, hogy lehetőséget kaptam, hogy ezen a lemezen is előadhassam.”
A holland kiadó webshopjában előrendelhető CD-n és ezüstszínű vinyl lemezen az újdonság.

 

 

Megosztás