A holland srácok igazi bűnös szenvedélyként gondolnak vissza az ABBA-dalokra, ezt a világot idézik meg a Half Of Your Love című dalukban.

DeWolff 2021

A koronavírus-járvány miatt kialakult leállást a DeWolff is kihasználta, ők egy WhatsApp-csoportot hoztak létre és úgy juttatták el egymáshoz ötleteiket. A Pablo van de Poel (gitár), Luka van de Poel (dob) és Robin Piso (Hammond-orgona) felállás végül 2020 júniusában hirdette meg a „Wolffpack” előfizetési szolgáltatást. Akik feliratkoztak, kéthetenként hallhatták három új dalukat tíz héten keresztül és összeállíthatták a számukra kizárólagos album dallistáját. A rajongók után a Mascot Label Group vette át a kiadvány életének alakítását, akik február 5-én 20:30-ra tűzték ki a ’Wolffpack’ megjelenését. A trió a járványhelyzet miatt online közvetítéssel tartja másfélórás lemezbemutató buliját a banda Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján.

 

 

A csapat így nyilatkozott a Yes You Do után bemutatott dalukról, a Half Of Your Love-ról: „Lehet, hogy nem is sejtetted, de a 70-es évek diszkózenéje a mi bűnös szenvedélyünk. Az olyan dalokat hallva, mint a Da Ya Think I’m Sexy vagy bármelyik ABBA-dal, mindig ellenállhatatlan késztetést érzünk, hogy a ritmusra mozogjunk. A Half Of Your Love vezérmotívuma eredetileg egy másik dalhoz készült – a Homegrownhoz –, de úgy döntöttünk, túl szép ahhoz, hogy belegyömöszöljük egy bluesdalba. Nagyobb reflektorfényre és persze diszkógömbre volt szüksége. »Keep the best for yourself, I only need less than half of your love«… ennyi bűnös szenvedély neked is jár!”

Megosztás