Alig több mint egy hét múlva érkezik hazánkba a Dream Theater és Devin Townsend, a Papp László Budapest Sportarénában lépnek fel egy nagyszabású közös koncerten. Az eseményre James LaBrie invitálja a rajongókat a zenekar szóvivőjeként egy rövid videóban.

Egy héttel ezelőtt kezdődött a ’Top Of The World Tour’ európai koncertsorozata, amelynek keretében május 10-én lép fel a Dream Theater Budapesten. A turnén az októberben megjelent ’A View From The Top Of The World’ című 15. nagylemezüket mutatják be a progresszív metál ikonjai. Ezen a korongon találjuk meg a The Alient, amivel a zenekar nemrég első Grammy-díját is megnyerte. Műsoruk gerincét az új lemez dalai adják, de természetesen néhány régebbi szerzemény is hallható lesz a Papp László Budapest Sportarénában. Az est különleges vendége Devin Townsend, aki csak április 26-án, Párizsban csatlakozott a Dream Theater koncertkörútjához.
A turné következő állomásaira – így a budapestire is – az alábbi videóban invitálja rajongóit a Dream Theater. A koncertre a Ticketportal hálózatában lehet jegyet váltani, további információk az esemény Facebook-oldalán.

 

 

“Üdv mindenkinek, mi vagyunk a Dream Theater, épp most végeztünk egy beállással. Jelenleg Európában vagyunk, június 1-ig turnézunk, reméljük, hogy mindannyiótokkal találkozunk a koncerteken. Fantasztikus műsorral készülünk, sokat dolgoztunk a produkción, most pedig megmutatjuk nektek. Régóta nem találkozhattunk rajongókkal, gyertek el, ünnepeljük együtt a zenét, legyen egy fantasztikus, emlékezetes közös esténk! Hamarosan találkozunk!”

 

Dream Theater

Megosztás