Nem valószínű, de a Saigon Kick gitárosának januárban érkező albumáról itt van az új előzetes. 

Jason Bieler

Ahogy írtunk róla, Jason Bieler And The Baron Von Bielski Orchestra név alatt jelenik meg a ’Songs For The Apocalypse’ című lemez január 22-én, és gyanúsan a ’Gyalog galopp’ egyik bizarr jelenetéből származik az új dal címe: Bring Out Your Dead.

 

 

Összefüggést nem sikerült találni a két sztori között, de összefügg a dal az előző előzetessel abban, hogy itt is nagypályás versenyzők kísérik Jason Bielert. David Ellefson (Megadeth) basszuson, Devin Townsend gitáron és Edu Cominato (Jeff Scott Soto) dobon, ketten közülük meg is szólaltak az együttműködés kapcsán.

Devin Townsend: „Én aztán kerülöm a vendégszerepléseket, de kivételt tettem az én drága Jason barátom kedvéért, amit annak köszönhet, hogy 18 évesen láttam őt egy vancouveri koncerten, ami mély benyomást tett rám.”

David Ellefson: „Jason Bieler napjaink Frank Zappája, ez a lemez megmutatja hihetetlen sokszínűségét, óriási dallamait, és kifinomult világképét, amely excentrikus dalszövegeiben ölt testet.”

Végül ideidézzük Jason Bieler korábbi – komolyan csak részben vehető – nyilatkozatát az albumról: „Szerintem összekevertek a Frontiersnél Justin Bieberrel, azt remélve, hogy valami kasszasikerre szerződtek velem, de már mindegy, mert az anyagot felvettem, a büdzsét meg elköltöttem hülyeségekre. Nem ez lesz a legsúlyosabb anyagom, de egy csomó olyan ember játszik rajta, akiket szeretek és tisztelek. Valami olyasmit képzelj el, hogy a Neurosis fuzionál a Supertramppel, a Jellyfish meg Barry Manilow-feldolgozásokat játszik Meshuggah-stílusban, de keringő ritmusban, laza country alapokkal, ez ám a zene a népnek!”

Megosztás