A múlt hónapban töltötte be ötvenedik életévét R. J. Ritchie – ismertebb nevén Kid Rock –, aki a jeles alkalomból bemutatott kilenc új dalt készülő nagylemezéről.

Kid Rock

Bizony nem most volt, hogy Kid Rock új lemezzel jelentkezett, hiszen legutóbbi albuma, a Sweet Southern Sugar’ 2017 novemberében jelent meg. Most viszont kerek évfordulót ünnepel, és a járvány sem akadályozta meg abban, hogy 50. születésnapja alkalmából nagy partit rendezzen. Csak nem személyesen. Egy ‘Birthday Hang’ elnevezésű ingyenes livestreamre lehetett regisztrálni, melybe az alábbi videóban egy podcasten keresztül te is belenézhetsz.

 

 

Tavaly már többször is említette, hogy új anyagon dolgozik, és ennek most nyomatékot is adott, hiszen az alábbi videóban belehallgathatsz az új számokba, melyeknek már a címe is ismert:

Ain’t Nobody Gonna Tell Me How To Live
My Kinda Country
Still Something
She’s Your Baby, Now Rock Her
Never Enough
We The People
The Nashville I Know
Rockin’ My Life Away
I Ain’t Never (Webb Pierce-feldolgozás)

Elhangzott az is, hogy az új album ‘Kid Motherfucking Rock’ néven fog bemutatkozni, ám megjelenési dátuma egyelőre nem ismert. A műsor végén pedig elénekelte Forty című dalát is – kicsit átköltve – „I guess I’m freaking forty” helyett „I guess I’m fucking fifty” szöveggel.

Megosztás