Robert James Ritchie, aki köztudottan nagy támogatója Donald Trump amerikai elnöknek, nemrég részt vett a ‘Make America Great Again’ elnevezésű összejövetelen, ahol megosztott pár információt jövőbeli terveiről.

Kid Rock

Tavaly év végén Kid Rock azt nyilatkozta, hogy 2020-ban új lemezt készít, amit most újból megerősített: „Jelenleg egy dokumentumfilmet forgatok az eddigi pályafutásomról (és sok mindenről elmondom benne a véleményemet), hogy aztán jövőre megjelenhessen új zenékkel együtt. Majd egy utolsó monstre turnéval (2021??) seggbe rúgom a kritikusaimat és megmutatom a rajongóimnak, hogy mennyire szeretem őket.”

Mivel az énekes hivatalos oldalain megjelent bejegyzésben az utolsó turné szöveg után két kérdőjel látható, azért fenntartásokkal kell kezelni kijelentését, hiszen még csak januárban tölti be ötvenedik életévét, ráadásul számos példát láthattunk már arra, hogy a nála jóval idősebb zenészkollégái sem tudták végleg letenni a hangszereket. A detroiti zenész továbbá azt is elmondta, hogy évek óta nyakproblémákkal küzd, amit az elmúlt harminc év turnéi okoztak. Sajnos ezzel orvoshoz is kell járnia szteroid injekciókért, amit a bejegyzéshez csatolt kép is alátámaszt.

Kid Rock legutóbbi albuma 2017 novemberében jelent meg ’Sweet Southern Sugar’ címmel, amiről mi is írtunk.

Kid Rock


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás