Végre mi is megnézhetjük, hogy milyen, amikor igazán elszabadul a színpadon a fékezhetetlen energiájú Machine Gun Kelly. Első magyarországi koncertje június 26-án a Budapest Parkban!

Machine Gun Kelly – eredeti nevén Richard Colson Baker – 2006 környékén hallatott először magáról mixtape-jeivel, három évvel később megnyerte a világhírű harlemi Apollo Theatre tehetségkutatóját, az SXSW fesztiválos debütálása után P. Diddy karolta fel és szerződtette kiadójához. ’Lace Up’ című debütáló albuma feljutott a Billboard lista 4. helyéig és a díjeső nem maradt el. Következő lemezein olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Camila Cabello, French Montana, Pusha T., Meek Mill, Wiz Khalifa, Yungblud, Trippie Redd, Kid Rock és Travis Barker. A Blink-182 dobosa volt Kelly 2020-ban megjelent ’Tickets To My Downfall’ című pop-punk lemeze producere, a korong a Billboard 200 első helyén nyitott, a rajta szereplő Bloody Valentine és a My Ex’s Best Friend platina státuszt ért el.

 

 

A 2022-es ’Mainstream Sellout’ bebetonozta a zenész toplistavezető státuszát, az új anyag szintén a Billboard 200 legfelső fokáig jutott és Grammy-díjra jelölték a legjobb rockalbum kategóriában. Az albumhoz kapcsolódó turné koncertjei végig telt ház előtt futottak Észak-Amerikában és Európában is, a koncertsorozatot otthonában, Clevelandben zárta 50 000 rajongó előtt. Felkerült a mértékadó Time magazin Time 100 Next listájára, amely a világ feltörekvő befolyásos közszereplőit méltatja, akik a jövőt formálják és hatást gyakorolnak a következő generációkra.
A koncertre jegyet a Funcode és a Budapest Park oldalán lehet váltani, további információ az esemény Facebook-oldalán.

Machine Gun Kelly

Megosztás