Még csak múlt pénteken jelent meg Ken Hensley – utolsónak mondott – lemeze, a ‘My Book Of Answers’, a menedzsere máris bejelentette, hogy még egy teljes albumnyi anyag vár kiadásra.

A Uriah Heep korábbi billentyűse és fő dalszerzője, Ken Hensley sajnos tavaly novemberben elhunyt, de halála előtt még befejezte a ‘My Book Of Answers’ című albumot, melyet egy orosz rajongóval, Vlagyimir Emelin üzletemberrel együttműködve készített el. Ez a lemez március 5-én jelent meg a Cherry Red Records kiadásában. Steve Weltman, aki Ken menedzsere volt az elmúlt 12 évben, egy új interjúban elárulta, hogy a billentyűs-gitáros-énekes befejezett még egy albumot, amelyet várhatóan még ebben az évben kiadnak. Nem árult el róla túl sokat, csak annyit, hogy valami egészen más lesz, mint amit megszoktunk Ken Hensley-től.

 

 

„Már megállapodtunk abban, hogy 2020 első három hónapjában nem csinálunk semmit, amikor összeakadtak Vlagyimir Emelinnel és elkezdtek a ‘My Book Of Answers’ lemezen dolgozni. Mozgalmas év állt mögöttünk, 2019-ben felvettünk egy újabb albumot, de ezt nem akartuk megjelentetni csak később, 2021-ben – szóval még további zenék várhatók tőle! Csak annyit mondhatok róla, hogy ez minden korábbi munkájától különbözni fog, nagyon egyedi és nagyon kevés olyan művész van, aki képes lett volna rá. Ez egy nagyon különleges lemez, és Ken nagyon szerette. Remélem, hogy novemberre, a halálának évfordulójára meg tudjuk jelentetni, az egy gyönyörű megünneplése lenne a pályafutásának!”

Megosztás