2022. december 11-én érkezik Budapestre a Uriah Heep, a Hungexpo régi C pavilonjának helyén felépült Kongresszusi Központ plenáris termében fognak koncertezni.

Uriah Heep

Minden idők egyik legnagyobb hatású brit rockzenekara egy átfogó, 61 dátumos, 28 országot érintő turné keretében ünnepel jövőre Európában, 5 évtized jól ismert dalai csendülnek fel a koncerteken. A különleges jubileumi turnét eredetileg 2020-ra tervezték, ám a világban zajló események miatt sajnálatos módon 2 évet halasztani kényszerültek. A koncertsorozat magyar állomása 2022. december 11-én Budapesten, a Hungexpo teljesen új plenáris termében lesz. A jegyértékesítés hamarosan indul!

 

 

Mick Box gitáros így nyilatkozott a turné bejelentése kapcsán: „Végre rendesen megünnepelhetjük az 50 éves jubileumot, vége lesz a »lockdown«-nak, és »rockdown« lesz belőle! Lehet, csúsztunk vele két évet a valós dátumhoz képest, na de pont ettől lesz ez az egész még inkább különleges. A nagyszerű Heep még mindig – ahogy 50 éve is mondtuk – ’…Very ’Eavy…Very ’Umble’, mi pedig eszméletlenül büszkék vagyunk rá, hogy megértük ezt az időt, megannyi eredménnyel a hátunk mögött. Nagyon várjuk már, hogy újra úton legyünk, és osztozzunk az ünnepélyen a rajongókkal! Appy days!”

Az évtizedek alatt a Uriah Heep generációk előtt bizonyította már, hogy lenyűgöző előadással ejtik rabul közönségüket, nem véletlen, hogy világszerte keményvonalas rajongótáborral rendelkeznek, amihez a mai napig csatlakoznak újak is. Az 50 éves Uriah Heep koncertje kétségkívül 2022 egyik legfontosabb rockzenei eseménye lesz.

50th Anniversary of Uriah Heep
2022. december 11.
Budapest, Hungexpo, C – Kongresszusi Központ plenáris terme
A Facebook-esemény már aktív, a jegyértékesítés is rövidesen indul.

Uriah Heep

Megosztás