Egyre közelebb az új Kalapács-lemez megjelenése, igy nem meglepő, hogy már a harmadik előzetes dalt is közzétették róla. Ráadásul ha ennyi nem volna elég, a legutóbb bemutatott tizenhat kikalapált dal mellé most négy új feldolgozás is érkezett.

Kalapács

November 6-án a Hammer Recordsnál jelenik meg a Kalapács zenekar új albuma, a ‘Világvégre’. A lemezről, a korábban bemutatott tribute anyagról és a jubileumi évről a banda a következőket mondta pár hete: „2020 minden nehézség ellenére a Kalapács zenekar nagyon fontos, jubileumi éve, és nagyon izgalmas meglepetésekkel készülünk Nektek a 20. zenekari szülinapunkra! November elején egyszerre két Kalapács-kiadvány is napvilágot lát: ’Világvégre’ címmel egy vadonatúj stúdióalbum, 12 új Kalapács-dallal (a tervek szerint CD-n, MK-n és LP-n is), illetve ’Kikalapált dalok’ címmel egy nagyon különleges, 30 dalos dupla feldolgozásalbum, ahol 30 különböző zenekar játszik egy-egy Kalapács-dalt az elmúlt 20 év lemezeiről. Barátok, pályatársak, klasszikus bandák és feltörekvő, izgalmas új csapatok – természetesen a rock / metál mezőny legjobbjai, de lesz pár nagyon érdekes kakukktojás is.

Alább a Nem adom alább és az Így akarom után most a címadó dal hallgatható meg, valamint négy új Kalapács-feldolgozás a korábban említett tribute albumról.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás