Döntened kell, megrendeled most, vagy kivársz a megjelenésig! Addig is nézd meg, hogy játszották a Döntened kell című dalt az Arénában!

Karthago

Július 10-én jelenik meg, és már előrendelhető a Karthago fennállásának 40. évét telt házzal ünneplő ’Együtt 40 éve’ jubileumi Aréna nagykoncertjének hang- és videófelvétele. A film, mely kapható szimpla DVD változatban, illetve 2 CD + 2 DVD digibox kiadásban, a lehető legjobb minőségben, újravágva, tömörítetlen PCM sztereó hanggal, ajándék poszterrel és rengeteg bónusz anyaggal.

 

 

A DVD a korábban televízióban leadott változathoz képest bő fél órával hosszabb műsort tartalmaz, azaz a koncert teljes terjedelmében tekinthető meg, a négylemezes bővített kiadvány mindemellett rengeteg exkluzív bónusz tartalommal érkezik, melyek között televíziós interjúk, videóklipek mellett az M2 Petőfi TV Akusztik Legendák műsorában vetített, A38 Hajón rögzített akusztikus koncertjüket is láthatjuk. Előrendelés a karthago.band oldalon lehetséges és a részletes tartalomról is ott olvashatsz.

Karthago

A legendás zenekar tagsága – Gidófalvy Attila, Kiss Zoltán Zéro, Kocsándi Miklós, Szigeti Ferenc és Takáts Tamás – már 4 évtizede zenél együtt változatlan felállásban. A különleges jubileumot tavaly a hamar aranylemezzé érett ’Együtt 40 éve!!!’ című új stúdióalbummal is emlékezetessé tették, ezt koronázták meg egy óriási életműkoncerttel a Papp László Budapest Sportarénában.

Az új turné pedig augusztus 7-én indul a Barba Negrában. A Karthago a jelenlegi ideiglenes jogszabályoknak megfelelően egy exkluzív, 500 fősre limitált koncertet ad, ez pedig egy soha vissza nem térő alkalom, melyen egy – az Arénához képest – családias hangulatú fellépésen láthatjuk őket. Ezen a koncerten testközelből is lehet találkozni a zenekarral, hiszen az eseményen dedikálást is tartanak a közönség számára. További részletek a Karthago-koncert Facebook-eseményében.

 

Megosztás