Kalapács József augusztus 12-én a Budapest Parkban ad életműkoncertet. A különleges eseményen feleleveníti összes zenekarának korszakát, de a legkülönlegesebb mindenképpen a Pokolgép első négy stúdiólemezét elkészítő felállás (majdnem teljes) összeállása lesz.

Kalapács József

A Kalapács, a Pokolgép, az Omen és a Hard/Kard dalait is élvezhetjük az eredetihez a lehető legközelebbi felállásban Kalapács József ’60 totál – 40 metál’ elnevezésű életműkoncertjén, rengeteg vendéggel pótolva a kieső tagokat.

 

 

A Kalapács-évekkel nincs gond, 2002 óta változatlan felállásban nyomják: Kalapács József, Sárközi Lajos, Weisz László, Beloberk István, Beloberk Zsolt. A Hard- és Kard-éveket a Kalapács József, Mirkovics Gábor, Vámos Zsolt, Borbély Zsolt összetételben elevenítik fel, a lemezről lemezre változó billentyűst Lázár Zsigmond (Zártosztály) helyettesíti. Az Omen-évek összeállításából (Kalapács József, Nagyfi László, Nagyfi Zoltán, Sárközi Lajos) Ács András basszusgitáros hiányzik, de ott lesz helyette Mezőfi József, a zenekar jelenlegi basszere.

A fő attrakció azonban mindenképpen a ’Pokolgép-évek – Totális metál’ nagykoncert lesz, ahol Kalapács József, Nagyfi László, Pazdera György és Tarca László mellett a bandában 2001 és 2010 között gitározó Nagy Dávid lesz a másik gitáros, és vendégként felbukkan Kalapács jó barátja, Rudán Joe is, aki Bivit követte az együttesben a mikrofonnál.

További fellépő vendégművészek az est folyamán: Vikidál Gyula (Mobilmánia), Molnár „Stula” Péter (Stula Rock, Omen), Katona „Főnök” László (Akela) és Kalapács-Ódor Cintia (Atilla fiai társulat). Készülj rá, hogy hosszú lesz!

’60 totál – 40 metál’ Kalapács József életműkoncert neves vendégművészek, pályatársak közreműködésével
Budapest Park, 2022. augusztus 12. Kapunyitás: 17:00 órakor

Megosztás