Fontos év a Kalapács zenekar számára 2020, ezt pedig azzal nyomatékosítják, hogy két kiadványt is megjelentetnek novemberben. A korábban leleplezett tribute lemez után a rajongók számára talán sokkal izgalmasabb új stúdióalbumba hallgathatsz bele ezúttal.

Kalapács

November 6-án a Hammer Recordsnál jelenik meg a Kalapács zenekar új albuma, a ‘Világvégre’. A lemezről, a korábban bemutatott tribute anyagról és a jubileumi évről a banda a következőket mondta pár hete: „2020 minden nehézség ellenére a Kalapács zenekar nagyon fontos, jubileumi éve, és nagyon izgalmas meglepetésekkel készülünk Nektek a 20. zenekari szülinapunkra! November elején egyszerre két Kalapács-kiadvány is napvilágot lát: ’Világvégre’ címmel egy vadonatúj stúdióalbum, 12 új Kalapács-dallal (a tervek szerint CD-n, MK-n és LP-n is), illetve ’Kikalapált dalok’ címmel egy nagyon különleges, 30 dalos dupla feldolgozásalbum, ahol 30 különböző zenekar játszik egy-egy Kalapács-dalt az elmúlt 20 év lemezeiről. Barátok, pályatársak, klasszikus bandák és feltörekvő, izgalmas új csapatok – természetesen a rock / metál mezőny legjobbjai, de lesz pár nagyon érdekes kakukktojás is.

 

 

Alább az új album első dala, a Nem adom alább kagylózható, valamint a lemez tartalmát is megsasolhatod. Előrendelés a csapat honlapján lehetséges.

‘Világvégre’ számlista:

01. Nem adom alább
02. Így akarom
03. Világvégre
04. Úgy ítélj
05. Végső állomás
06. Főnix
07. Gyönyörű világ
08. Tánc az ördöggel
09. Nem egyszerű álom
10. Bűn és bűnhődés
11. Az én városom
12. Az éjszaka országútjain

Kalapács

Megosztás