Az október 8-án megjelenő ‘The Duets Collection, Vol. 1’ című válogatáslemezen Jeff Scott Soto profi pályafutásának legnagyobb slágereit értelmezi újra duett formájában. Ezúttal visszatér a kezdetekhez a Don’t Let It End című dallal.

Jeff Scott Soto Dino Jelusick

Jeff Scott Soto hosszú profi pályafutása Yngwie Malmsteen énekeseként indult, majd lett a kultikus Eyes és a Talisman énekese, következett a Takara, Human Clay, Humanimal, Axel Rudi Pell, Soul SirkUS, W.E.T., TSO és a Sons Of Apollo, miközben számtalan lemezt készített szólóban és S.O.T.O. nevű bandájával is. Ezen hosszú karrier slágereiből válogatott össze közel tucatnyit, hogy 2021-ben újra felvéve, duett formában tárja rajongói elé.

 

 

Elsőként az Eric Martinnal közösen énekelt Talisman-slágert, a Mysterioust mutatta be, majd a Neal Schonnal összehozott Soul SirkUS egyik dalát, a Coming Home-ot mutatta be – stílusosan a Journey jó hangú dobosával – Deen Castronovóval, harmadikként pedig a nemrég a Whitesnake-be importált horvát énekessel, Dino Jelusickkal közösen énekli Yngwie Malmsteen ‘Marching Out’ lemezének egyik slágerét, a Don’t Let It Endet. A gitáron közreműködésre Howie Simont kérte fel, akivel JSS szólóban, a Queen tribute bandájában és a Talismanban is sokat játszott együtt, így jól ismeri a képességeit.

Megosztás