Október 8-án jelenik meg JSS ‘The Duets Collection, Vol. 1’ című válogatáslemeze, melyen az újrafelvett dalok kapnak egy csavart a meghívott vendégénekeseknek köszönhetően. Hogy milyenek így a közismert nóták? Tesztelhetjük az Eric Martinnal előadott Mysteriouson.

Jeff Scott Soto

Jeff Scott Soto hosszú profi pályafutása Yngwie Malmsteen énekeseként indult, majd lett a kultikus Eyes és a Talisman énekese, következett a Takara, Human Clay, Humanimal, Axel Rudi Pell, Soul SirkUS, W.E.T., TSO és a Sons Of Apollo, miközben számtalan lemezt készített szólóban és S.O.T.O. nevű bandájával is. Ezen hosszú karrier slágereiből válogatott össze közel tucatnyit, hogy 2021-ben újra felvéve, duett formában tárja rajongói elé.

 

 

Elsőként az Eric Martinnal közösen énekelt Talisman-slágert, a Mysterioust mutatta be kiadója, a Frontiers Music.

Háttércsapatának tagjai Jorge Salan, Howie Simon, Leo Mancini gitárosok, Tony Dickinson basszusgitáros és Edu Cominato dobos. Akikkel pedig megosztja a mikrofont: Erik Mårtensson (Eclipse, W.E.T.), Dino Jelusick (Animal Drive, Dirty Shirley és most már Whitesnake), Eric Martin (Mr. Big), Johnny Gioeli (Hardline, Axel Rudi Pell), Deen Castronovo (Revolution Saints, Journey), Nathan James (Inglorious), Russell Allen (Symphony X, Allen/Lande), Renan Zonta (Electric Mob), Mats Levén (Yngwie Malmsteen, Candlemass, TSO), BJ (Spektra, S.O.T.O.) és Aliro Netto (Shaman, Queen Extravaganza).

JSS azt mondta az albumról: „Egy álom volt ezeket a hangokat összeválogatni, és alig várom, hogy halljátok az eredményt.”

A ‘The Duets Collection, Vol. 1’ dallistája:

01. Livin’ The Life (‘Rock Star’ movie soundtrack) – Erik Mårtenssonnal
02. Don’t Let It End (Yngwie Malmsteen) – Dino Jelusickkel
03. Mysterious (Talisman) – Eric Martinnal
04. Believe In Me (JSS) – Nathan Jamesszel
05. Coming Home (Soul SirkUS) – Deen Castronovóval
06. I’ll Be Waiting (Talisman) – Alirio Nettóval
07. Callin’ All Girls (Eyes) – Russell Allennel
08. Colour My XTC (Talisman) – Renan Zontával
09. Warrior (Axel Rudi Pell) – Johnny Gioelivel
10. Holding On (JSS) – BJ-vel
11. Again 2 B Found (Humanimal) – Mats Levénnel

Jeff Scott Soto - The Duets Collection Vol.1

 

Megosztás