A Saigon Kick gitárosa eddig 34 kisebb-nagyobb szólókiadványt zúdított a rajongóira, ezek lemezként nem mind vehetőek komolyan, de amivel most jelentkezik, az nagyon is komoly!

Jason Bieler

Jason Bieler az 1998-as ’Houston, We Have A Problem’ című experimentális pop-rock albuma után sokáig nem publikált semmit szólóban, de az utóbbi években a jelek szerint mindent rögzít, ami eszébe jut, és digitálisan terjeszti is ezeket a demószerűen nyers, hektikus alkotásokat.

 

 

’Songs For The Apocalypse’ címmel és Jason Bieler And The Baron Von Bielski Orchestra név alatt adja ki a Frontiers Music január 22-én az új teljes játékidejű szólóanyagát, amelyről az Apology dalhoz máris videót készítettek.

Az albumon nagyon erős a felhozatal a közreműködőkből: Todd LaTorre (Queensryche), Dave Ellefson (Megadeth), Devin Townsend, Pat Badger (Extreme), Butch Walker (Marvelous 3), Bumblefoot (Sons of Apollo), Clint Lowery (Sevendust), Benji Webbe (Skindred), Kyle Sanders (Hellyeah), Edu Cominato (Jeff Scott Soto), Ricky Sanders (Saigon Kick), Stephen Gibb (Saigon Kick), Emil Werstler (Chimaira), Kevin Scott (John McLaughlin), és még sokan mások.

Jason nyilatkozata a lemezről nyomokban komolyságot is tartalmaz: „Szerintem összekevertek a Frontiersnél Justin Bieberrel, azt remélve, hogy valami kasszasikerre szerződtek velem, de már mindegy, mert az anyagot felvettem, a büdzsét meg elköltöttem hülyeségekre. Nem ez lesz a legsúlyosabb anyagom, de egy csomó olyan ember játszik rajta, akiket szeretek és tisztelek. Valami olyasmit képzelj el, hogy a Neurosis fuzionál a Supertramppel, a Jellyfish meg Barry Manilow-feldolgozásokat játszik Meshuggah-stílusban, de keringő ritmusban, laza country alapokkal, ez ám a zene a népnek!”

’Songs For The Apocalypse’ dallista:

01. Never Ending Circle
02. Apology
03. Bring Out Your Dead
04. Annalise
05. Stones Will Fly
06. Down In A Hole
07. Anthem For Losers
08. Horror Wobbles The Hippo
09. Beyond Hope
10. Crab Claw Dan
11. Born Of The Sun
12. Baby Driver
13. Alone In The World
14. Very Fine People
15. Fkswyso

Jason Bieler - Songs For The Apocalypse

Megosztás