Gazdasági okok miatt a teljes európai turnéját törölni kényszerült a német In Extremo, így az első magyarországi koncertjükre továbbra is várnunk kell.

In Extremo

Több mint negyedszázados fennállása alatti első magyarországi koncertje lett volna március 11-én a Barba Negra Blue Stage-en a német folkmetálos In Extremónak, de is elmarad. Pár nappal ezelőtt bejelentették, hogy a teljes Európa-turnéjukat törölték.

 

 

Drága barátaink! Egy hihetetlenül mozgalmas év áll mögöttünk: lehetőségünk nyílt rengeteg csodálatos bulit nyomni, ami ismét emlékeztetett minket arra, hogy milyen szerencsések vagyunk és hogy a zene milyen sokat jelent nekünk és nektek is. Egy ilyen év friss szeleket hoz a vitorlákba, mi pedig kíváncsian várjuk, hogy mi vár ránk. Ugyanakkor sajnos rendkívüli és kihívásokkal teli, nehéz időket élünk, ami a mi esetünkben azt jelenti, hogy a soron következő európai turnénkat lemondani kényszerülünk. Jelen állás szerint túl nagy anyagi kockázatot jelentene a helyenként extrém magas áremelkedés miatt. Ugyanakkor semmi ok a szomorúságra, hiszen az elmúlt év adta löketet a stúdióba visszük magunkkal, hogy egy új fejezetet nyissunk az új évben. Természetesen a koncertekre megváltott belépőjegyek a vásárlás helyén visszaválthatók. Vigyázzatok magatokra és szeretteitekre! Hamarosan találkozunk!” – tette közzé a zenekar közösségi oldalain.

Így sajnos továbbra is várnunk kell a banda első hazai fellépésére. A szervezők nyilatkozata alapján az online vásárolt jegyek árát automatikusan visszautalják, a többi jegyet a vásárlás helyére kell visszavinni.

Megosztás