Október 12-én végre ismét befut Budapestre a Lordi: a Barba Negrában bemutatkozik majd az új gitáros, Kone, és megismerhetünk jó pár slágert a ’Lordiversity’ albumról is. Vendégként az Amalgama játszik Judas Priest és Manowar ihlette dalokat.

Lordi

A Lordi a ’Killectour’ több állomását is kénytelen volt elhalasztani a járvány miatt az elmúlt években, így idén végül már az új albumot bemutatva pótolják fellépéseiket. A ’Lordiversitour’ tehát a hét lemezből álló ’Lordiversity’ bemutató turnéja, egyben az új gitáros, Kone debütálása is a Lordival a színpadon.

 

 

A szörnyzenekar nyáron jelentette be Kone csatlakozását, aki a pár hónapja távozott Amen helyére érkezett. A szólókarrierbe kezdett Amen távozása kapcsán így fogalmazott közleményében: „Az élet megy tovább, az emberek változnak. Nem tudom, mit hoz a jövő, csak annyit mondhatok, hogy jelenleg megkönnyebbültem, de szomorú is vagyok. Hálás vagyok, de bizonytalan is, hogy merre visz az utam. Életem egy nagy fejezete véget ért, de most egy új kezdődik, és alig várom, hogy lássam, mit tartogat számomra az élet.”

Az ’Arockalypse’ című lemezével és a 2006-os Eurovíziós Dalfesztiválon elért sikerével áttörést elérő Lordi időről időre újabb szenzációkkal lepi meg a közönséget, ilyen volt a 7 lemezes ’Lordiversity’ album is.

A finnek ezúttal a Barba Negra Blue Stage színpadán, vagyis a Barba Negra Track területén felállított fedett helyszínen játszanak. A turné vendégeként a 2001-ben, Szentpéterváron alapított heavy metal csapat, az Amalgama érkezik majd, akik a Judas Priest, a Manowar és a Scorpions ihlette ’Brothers In Rock’ című új lemezüket mutatják be, melyről legutóbbi klipjük a Dark Nighthoz készült.

a Livesounds bemutatja: LORDIVERSITOUR 2022
2022. október 12., szerda 19 óra
Budapest, Barba Negra Blue Stage
Lordi, Amalgama koncertek
Belépő: normál elővételben (ma még) 8900 Ft, a koncert napján 9900 Ft.
Jegyek kaphatók a Rock 1 és a Tixa oldalain, továbbá a Ticketportal és az Eventim hálózatában.

Megosztás