Az East zenekar művészeti örökségét újragondoló iLAND fennállásának eddigi legnagyobb koncertje kerül megrendezésre holnap a Müpában, a zenekarhoz csatlakozik a Fehér Lili-Hegedűs Bori felállású vokálszekció.

Az iLAND zenekar kiváló bemutatkozó dupla nagylemeze ’A Sziget’ címmel jelent meg szeptember 6-án, és egykettőre a MAHASZ-albumlista élére került. A megjelenésre zajos sikerű hivatalos albumpremiert időzítettek MOMkultban (sőt már korábban is előadták a Klebelsberg Kultúrkúria szabadtéri színpadán), viszont kimondatlanul is az album nagybemutatójára kerül sor a Művészetek Palotája Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében holnap, azaz március 30-án, este 8 órakor.
A háromperces TikTok-világot elutasító és nagylélegzetű zenei élmény nyújtásában gondolkozó zenekarhoz két énekesnő csatlakozik ezen az estén Fehér Lili és Hegedűs Bori személyében, az előadás után dedikálással egybekötött beszélgetés lesz az iLAND merch standjánál.

 

 

Az esemény gyakorlatilag telt házas lett elővételben, ugyanis a koncertterem hivatalos befogadóképessége 1656 vendég, és már csak 92 db elérhető jegy maradt, amelyek a Müpa online jegyértékesítő felületén vagy a Müpa-jegyirodákban (1095 Budapest, Komor Marcell u. 1., 1061 Budapest, Andrássy út 15., 1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 8-10. [Allee]) és az Interticket oldalán vagy jegypontjaiban vásárolhatók meg, további részletek az esemény Facebook-oldalán.

Megosztás