Hobo ‘Rádió‘ című új albuma november 17-én jelent meg, de idáig csak CD formátumban volt elérhető. Mostantól a streaming szolgáltatók kínálatában is megtalálható Földes László 24. szólólemeze.

Földes László, azaz Hobo gazdag szólóéletművének 24. albuma november 17-én jelent meg ’Rádió’ címmel, amelyet a következő prológussal vezetett fel:
„Az album hosszú, nehéz, fájdalmas és mégis szép utat próbál megjeleníteni. A régebbi idők és dalok mellett azt is felmutatja majd, hová jutottam, hol tartok most. A vicces és gunyoros visszaemlékezések, az emberi természet rohamos romlása, a fájdalmas veszteségek mellett az ezeknél sokkal fontosabb dolgok, a szerelem, a szeretet, a hűség, a hazaszeretet dalai is hallhatóak az lemezen. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a mai világban van okom ilyesmiről írni és énekelni.”
Az új anyag fizikai formátumban CD-n kapható, illetve már felkerült a nagy streaming szolgáltatók kínálatába is, a részletek ezen a linktreen találhatók meg, illetve az alábbi hivatalos playlistre klikkelve előfizetés nélkül is végighallgatható az egész album.


A lemez alapjául szolgáló zenés monodrámát április 13-án mutatta be a Nemzeti Színház Kiss Zoltán gitáros közreműködésével, a darab azóta is sikerrel fut Vidnyányszky Attila rendezésében. Négy további előadásról van tudomásunk, ezek december 7-én, december 27-én, január 11-én és január 30-án kerülnek műsorba (jegyvásárlás a dátumra kattintva).

 

Megosztás