A sorrend pont fordított, mert a héten kijött a Hooligans új stúdióanyagának első kislemezdala egy tökös klip kíséretében, aztán még az idén megjelenik az új album, az év utolsó csütörtökén pedig nagykoncert a Papp László Budapest Sportarénában.

Több mint két év után új nagylemezt ad ki a Hooligans – a megjelenés még ebben az évben várható –, amelyről kijött első új dal. A 2021-es ‘Zártosztály‘ magasra tette a lécet, már a megjelenés előtt, az előrendelések alapján elérte az aranylemez státuszt, majd ezután röviddel platinalemez lett. Azóta 6 klip is készült hozzá, az elmúlt két év alatt pedig több mint 140 koncerten játszotta el a zenekar.

 

 

A ‘Zártosztály’ albummal merőben új vizekre evezett a csapat, kérdés, hogy továbbra is marad-e a karcosabb hangzás, vagy ezúttal merőben más arcát ismerhetjük meg a zenekarnak. “Mindenképp ezzel a dallal szerettem volna indítani a klipeket, hiszen ez jól körülhatárolja, milyen albummal fog találkozni a közönségünk – árulta el Tóth Tibi a zenekar gitárosa. – Persze ismét színes lesz a felhozatal és sokféle hangulat fog kavarogni a lemezen.”

A ‘Fekete szivárvány’ címet viselő lemez felvételeit már befejezte a zenekar, ezen hallhatjuk először a 2022 januárjában belépett Romanek Gergely basszusgitárost. Gergő ráadásul nemcsak az új dalok készítésében vette ki a részét először, hanem december 28-án a Papp László Budapest Sportaréna színpadán is először áll majd. “Az első alkalom, hogy a zenekar lemezén játszhatok és első alkalommal fogok az arénában is színpadra állni – mondta Gergő. –  Így nagyon várom már a megjelenéseket, reakciókat, ahogyan az arénakoncert napját is.”

“A lemez és a klipek mellett egy másik cél is a szemünk előtt lebeg – folytatta Kiss Endi, a Hooligans dobosa. – December 28-án jó lesz visszatérni az arénába, nagyon várjuk, éppen ezért fel kell készülnünk. A pályafutásunk minden részletéből hallhatóak lesznek dalok, már az új lemezről is tudjuk, mit fogunk betenni a repertoárba.”

“Az elmúlt két hétben három videoklipet is forgattunk – nyilatkozta Csipa, a zenekar énekese. –  Ez azt jelenti, hogy a komplett album sem fog már sokat váratni magára, a Körforgással nyitjuk meg, de hamarosan jön a folytatás, ami elég súlyos lesz, csak éppen más értelemben, de ettől többet nem árulhatok el.”

A Papp László Budapest Sportarénában 2019-ben játszott utoljára a zenekar, így biztos, hogy nagyszabású show várható. A december 28-i koncertre jegyek kapható a Broadway honlapján, további részletek az esemény Facebook-oldalán.
Jegyárak:
▲ 9900 Ft
▲ 10900 Ft
▲ 12900 Ft
▲ 14900 Ft
▲ 16900 Ft

Megosztás