Egyetlen egyszer az évben, július 17-én kibővítik a Zártosztályt, a miskolci Ady Endre Művelődési Házban a „bakancsos Edda” tagjaival kiegészülve adnak koncertet. Az osztálytalálkozó után közönségtalálkozó!

Zártosztály

A szokásos hangulatot ígérő bulin elhangzanak majd az 1979-1987 közötti gyémántlemezes korszak sikerdalai, de idén 40 éves az EDDA művek 1981-ben megjelent második lemeze, ami ez alkalommal kitüntetett figyelmet kap a műsorban. A minimum kétórás koncerten olyan volt EDDA-tagok lépnek színpadra, mint Zselencz ‘Zsöci’ László, Csapó ‘Buksi’ György, Fortuna ‘Tüsi’ László, Csillag Endre, Mirkovics Gábor, Darázs István, Róna György, valamint rajtuk kívül ott lesz Schrott Peti énekes poszton, illetve Lázár Zsiga a billentyűs hangszereknél és hegedűn. A zenekar a koncert után közönségtalálkozót tart! A buli Facebook-oldalához már lehet csatlakozni, jegyet váltani pedig a jegy.hu rendszerében lehet.

 

 

„Mindenkit szeretettel várunk, aki ebben az extrém helyzetben is velünk lesz a bulin! Reméljük minél többen el tudnak jönni! Mi ott leszünk, és egy nagyon ütős műsorral készülünk. Tehát gyertek, őrültek! Július 17. Miskolc, Ady, 20:30!” – üzente a zenekar.

Az Edda-legendák alapította Zártosztály legutóbb 2019-ben jelentkezett egy 4 dalos EP-vel, erről szöveges videót kapott a címadó Szétszakítva, illetve szerepel rajta a lassabb Színpad, a klipes Lassíts, és a korábban a gitáros, Csillag Endre szólólemezén hallható A szívem visszavár, ezúttal Schrott Peti hangjával.

Megosztás