Új klippel jelentkezett a csallóközi Phoenix RT, a Down For Whatever zenekar frontemberével, Diószegi Kikivel készített Jelzőfény egy igazán zúzós, modern metál dal, 2020-ban nagyon is aktuális szöveggel.

Phoenix RT

Az egy hónapja, októberben elején megjelent ‘Jelzőfény’ lemez a MAHASZ TOP 40 albumeladási lista 3. helyéig jutott.

„Elég nehéz időszakot él most mindenki. A rendeletek, korlátozások bevezetése, a munkahelyek elvesztése, a járvány rendesen rányomja a pecsétjét 2020-ra. Szerintem az idei évre senki se fog jó szájízzel visszagondolni évek múlva. Viszont azt gondolom, mindenkinek szüksége van támaszra, biztos pontra, jelzőfényre ebben a bizonytalan időszakban, ami által sokkal könnyebben éljük meg a mindennapokat. Kellenek a kapaszkodók és az optimista hozzáállás. Lényegében erről szól a dal. Közvetlenül a felvételekor jött az ötlet, hogy duettként még hatásosabb lenne, így felhívtuk Kiki barátunkat a Down For Whatever zenekarból, aki egyből igent mondott a felkérésre, sőt a hiányzó sorokat is megírta a dalhoz.” – árulta el Puss Tamás, a zenekar basszusgitáros-énekese, szövegírója a címadó dalról.

A forgatás három napot vett igénybe és öt helyszínen folyt a munka. Az utolsó napon a zenekari jeleneteket vették fel a srácok Győrben, a DreamPower Kft. hangárában, akik egy hatalmas ledfalat biztosítottak a forgatáshoz. A végeredmény pedig a zenekar eddigi legkomolyabb, legprofibb klipje.

A lemezen szerepel egy Kalapács-feldolgozás is, mely a ‘Kikalapált dalok’ című Kalapács tribute lemezre is felkerült.

‘Jelzőfény’ dallista:

01. Nem marad szótlan
02. Nincs mit vesztenem
03. Engedd el
04. Ami ránk vár
05. Jelzőfény (feat. Diószegi Kiki)
06. Mielőtt elrugaszkodom
07. Fekete
08. Elkéstél
09. Tiszta lappal
10. Másnapos szerenád
11. Nincs baj (Kalapács-feldolgozás)

Phoenix RT - Jelzőfény


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás