A Helloween egyesített gárdája, és új kiadójuk, az Atomic Fire Records – a Nuclear Blast alapítójának új cége – a Down In The Dumps szöveges videójával köszönt el az óévtől.

Helloween

A Nuclear Blast kiadó alapítója, Markus Staiger nemrégiben szakított társaival, és 34 év után otthagyta a nagynevű kiadót, hogy egy újat hozzon létre Atomic Fire néven. Nukleáris robbanás után Atomcsapás, ebből is látszik, hogy a stílus nem sokat változott, sőt, magával vitt pár „ügyfelet” is régi cégétől, így a jövőben a Helloween, Opeth, Meshuggah, Amorphis, Michael Schenker Group, Primal Fear, Sonata Arctica, Agnostic Front, Rise Of The Northstar, valamint kapcsolódó projektjeik, a Silver Lake By Esa Holopainen és a White Stones lemezei is az Atomic Fire Records logója alatt jelennek meg. A kiadó legutóbbi igazolása a nemrég bejelentett U.D.O., melyet az AFM-től szipkázott el, de a 2022-es év első megjelenése a Pretty Maids-, HammerFall-, King Diamond-, Night Flight Orchestra– és Therion-tagokból álló At The Movies magánkiadásban megjelent első lemezének újrakiadása, és ezzel egy időben második albumuk megjelentetése lesz jövő pénteken. De nagyobb közönséghez juthat el általuk a Europe exgitárosa, Kee Marcello és a Fair Warning énekese, Tommy Heart által alapított Out Of This World szintén magánkiadásban – mindössze 1000 példányban megjelent – debütalbuma is.

 

 

Visszatérve a Helloweenre, a Kai Hansennel és Michael Kiskével kiegészült formáció tavalyi nagy sikerű albumának egyik dalához, a Down In The Dumpshoz készített szöveges videóval búcsúztatta az évet a kiadó, hogy egy fiatal izlandi power metal banda, a Power Paladin debütáló albumának egyik dalával, a Creatures Of The Nighttal folytassák január 7-én.

Megosztás