Elkészült a Fair Warning-énekes és az egykori Europe-gitáros új projektjének lemeze, melyet Ron Nevison, a Europe ‘Out Of This World’ albumának producere kevert és Don Airey, a Deep Purple billentyűse is közreműködik rajta.

Out Of This World

Egyszer már összeáltak 2017-ben Kee Of Hearts néven a Frontiers elnökének javaslatára (és Alessandro Del Vecchio dalaival), de most – ha úgy tetszik – alulról jövő kezdeményezésként alakultak újjá, hogy elsősorban Kee Marcello két Europe-os lemezének (‘Out Of This World’ és ‘Prisoners In Paradise’) dalait játsszák élőben. Persze, ahogy az már ilyenkor lenni szokott, új dalokat is írtak, és a JVC / Victor Entertainment meg is jelenteti ezeket Japánban április 2-án. Egy hatperces ízelítőt már meg is osztottak belőle.

 

 

A lemezen Kee Marcello (ex-Europe) gitáros-billentyűs és Tommy Heart (Fair Warning, Soul Doctor) énekes mellett Darby Todd (Kee Marcello, Gary Moore, The Darkness) dobos és Ken Sandin (Kee Of Hearts, Alien) basszusgitáros közreműködik, valamint négy dalban maga Don Airey, a Deep Purple billentyűse veti be Hammondját. Az albumot a híres Ron Nevison (KISS, Bad Company, Ozzy Osbourne, Lynyrd Skynyrd, Vince Neil, Meat Loaf, Heart, Chicago stb.) keverte, akivel Kee éppen 33 évvel ezelőtt, az ennek a projektnek nevét is adó ‘Out Of This World’ lemezen dolgozott utoljára együtt.

A japán kiadó a 10 dalt tartalmazó stúdiólemez mellé egy tízszámos bónusz koncertlemezt is pakolt ‘Live From The Heat’ címmel, melyen a két főhős korábbi Europe-, Fair Warning-dalait, valamint közös Kee Of Hearts-nótáikat adják elő, ráhangolva minket arra az időre, amikor majd a járvány elmúltával elindulhatnak világ körüli turnéjukra.

A lemezeket a világ többi részéről a csapat Indiegogo-oldalán lehet megrendelni.

Out Of This World

’Out Of This World’ dallista:

01. Twilight
02. Hanging On
03. In A Million Years
04. Lighting Up My Dark
05. Staring At The Sun
06. The Warrior
07. Up To You
08. Ain’t Gonna Let You Go
09. Only You Can Teach Me How To Love Again
10. Not Tonight

’Live From The Heat’ dallista:

01. The Storm (Kee Of Hearts)
02. A New Dimension (Kee Of Hearts)
03. Let The Good Times Rock (Europe)
04. Burning Heart (Fair Warning)
05. Save Me (Fair Warning)
06. Twist Of Fate (Kee Of Hearts)
07. Open Your Heart (Europe)
08. Momentum (instrumentális) (Out Of This World)
09. Superstitious (Europe)
10. Ready Or Not (Europe)

Out Of This World

Megosztás