A Hardline tavalyi fellépését a Frontiers Rock Festivalon megörökítették és február 14-én a Frontiers Music ki is adja a szokásos CD + DVD formátumban. A zenekar nemcsak egy nagyszerű show-t adott, de nem más, mint az eredeti dobos, Deen Castronovo ugrott be a dobszerkó mögé, hogy eljátsszon néhány dalt zenésztársaival a csapat debütalbumáról. Sajnos a Hot Cherie, melynek videóját elsőként bemutatták, nem ezek közül való.

Hardline

Hardline következetesen járta Európát az elmúlt években, és egyre inkább egy jól olajozott gépezetté vált. Teljesítményük a Frontiers Rock Festival 2019-en – minden túlzás nélkül – az egyik legjobb volt. A show-ra, melyet a legendás Live Club Trezzo Sull’Addában adtak, sokan az egyik legjobb koncertjükként emlékeznek. Marco Di Salvia és Anna Portalupi szilárd ritmusszekciója, a tehetséges Alessandro Del Vecchio a billentyűk mögött, a feltörekvő új gitáros, Mario Percudani, és természetesen az utánozhatatlan Johnny Gioeli a mikrofonnál: a Hardline elsütötte debütalbumának legnagyobb slágereit, hozzáválogatva több újabb keletű dalt az utolsó három albumukról.

A zenekar üzeni: „Annyira izgatottak vagyunk, hogy megoszthatjuk a Hardline fellépését, melyet élőben rögzítettek a Frontiers Rock Festival 2019-en. Mindig nagyra értékeltük a stúdiómunkát, de amikor színpadra lépünk, az valami varázslatos! Meg akartuk örökíteni ennek a felállásnak az igazi lényegét és erejét, hogy a rajongók, akik nem jutottak el a koncertjeinkre személyesen, az otthonuk kényelmében nézhessék meg a műsorunkat. A ‘Life Live’ a kémiáról, az élményről és a zenei teljesítményről szól, amit szeretnénk megosztani a közönséggel. A ‘Life’ a legújabb albumunk, mely ugyanazon a hétvégén jelent meg, amikor a fesztivál is zajlott, így egy izgalmas bemutatót tarthattunk a dalokból zsúfolt ház előtt. Csodálkozva hallgattuk a tömeg reakcióját az új dalokra, és abban a pillanatban tudtuk, hogy valami különleges történt. Dőlj hátra, pihenj és élvezd az egyik legemlékezetesebb koncertünket, és emlékezz velünk erre a pillanatra! A Hardline… mindig halad előre… hála csodálatos rajongóinknak szerte a világon.”

A zenekar eddigi egyetlen koncertlemeze a 2002-es Gods Festivalon készült, hamarosan azonban kezünkbe foghatjuk a másodikat (vagy élvezhetjük a digitális letöltés előnyeit). A lemez előrendelhető fizikai és digitális formában ezen a linken. Kedvcsinálónak pedig hallgassuk meg a csapat legnagyobb slágerét, a Hot Cherie-t!

Dallista (CD és DVD egyaránt):

01. Place To Call Home
02. Takin’ Me Down
03. Dr. Love
04. Where Will We Go From Here?
05. Page Of Your Life
06. Life’s A Bitch
07. In The Hands Of Time
08. Take You Home
09. Everything
10. Hot Cherie
11. Fever Dreams
12. Rhythm From A Red Car

Felállás:

Johnny Gioeli – ének
Alessandro Del Vecchio – billentyűs hangszerek, vokál
Mario Percudani – gitár, vokál
Anna Portalupi – basszusgitár
Marco Di Salvia – dobok

Különleges vendég:

Deen Castronovo – dobok

Hardline

Megosztás