Nyáron megjelenő, ‘Risen Symbol’ című új lemezével indul útnak októberben a 35 éve szólópályát választó Axel Rudi Pell és több mint 10 éve változatlan felállásban játszó csapata, Johnny Gioeli (Hardline), Bobby Rondinelli (Rainbow), valamint Ferdy Doernberg és Volker Krawczak.

Axel Rudi Pell 2024

Új lemezzel turnézik Axel Rudi Pell ősszel, a ‘Risen Symbol’ június 14-én lát napvilágot, a koncertsorozat október 6-án indul és 14-én ér a budapesti Barba Negra Blue Stage-re. Az első kislemezdalra április 3-ig kell várni, a Guardian Angel után május 22-én jön a folytatás a Darkest Hour képében. Pell szerint „a Guardian Angel és a Darkest Hour egyaránt tipikus ARP-dalok, még ha nem is feltétlenül tükrözik pontosan a ‘Risen Symbol’ egészét”.

 

 

A lemez limitált kiadású fanbox verziójához Axel Rudi 2022-ben indult Knights Fragrances parfümcsaládjának legújabb tagját, a Pyramid Haze-t is megkapják a rajongók.

Előttük a Symphony X-basszer, Mike LePond által alapított New Jersey-i Everdawn lép fel, az orosz származású kanadai énekesnővel, Alina Gavrilenkóval a frontban 2022-ben már bejárták Európát Michael Schenker 50 éves jubileumi turnéjának vendégeként, most Axel Rudi Pell előtt bizonyíthatnak újra. Mike LePondot sajnos már nem láthatjuk velük a színpadon, 2021-ben Alan D’Angelo váltotta a basszusgitárosi poszton. A banda legutolsó lemeze, a ‘Venera’ tavaly decemberben jelent meg a Frontiers Musicnál.

A H-Music bemutatja:
Axel Rudi Pell – Risen Symbol Tour 2024
Vendég: Everdawn
Barba Negra Blue Stage, 2024. október 14.
Early bird jegyek a Rock 1-nél március 31-ig 7999 Ft-ért kaphatók, augusztus 31-ig 8999 Ft, szeptember 1-től elővételben és a helyszínen is 9999 Ft lesz az ár. További információk az esemény Facebook-oldalán.

Axel Rudi Pell

A ‘Risen Symbol’ dallistája:

01. The Resurrection (Intro)
02. Forever Strong
03. Guardian Angel
04. Immigrant Song
05. Darkest Hour
06. Ankhaia
07. Hell’s On Fire
08. Crying In Pain
09. Right On Track
10. Taken By Storm

Axel Rudi Pell - Risen Symbol

Megosztás