A Dead Daisiesből hátproblémáira hivatkozva távozó dobos most érdekes bejelentést tett: Új szerződést kötött a Frontiers Musickal, várhatóan The Rise Above nevű új bandájának debütalbuma kapcsán, akikkel persze Journey- és Chicago-dalokat is játszanak majd élőben.

The Rise Above

Deen Castronovo dobos-énekes, aki nemrégiben távozott a Dead Daisiesből hátproblémáira és ezzel kapcsolatos műtétre hivatkozva, most meglepő hírekkel jelentkezett: „Üdv mindenkinek! Nagyon örülök, hogy bejelenthetem, hogy a Frontiers és én helyrehoztuk a dolgainkat, és a Gioeli / Castronovo és a Revolution Saints-lemezekhez hasonló csodálatos új albumoknak nézünk elébe! Nagyon boldog és hálás vagyok azért, hogy megújították a szerződésemet. Serafino (a kiadó főnöke) sok évvel ezelőtt biztosított arról, hogy hisz bennem nemcsak dobosként, hanem énekesként is. A Revolution Saints remek platformot biztosít nekem ehhez és én örömmel osztom meg hangomat a világgal. Izgalmas hírek várhatók a jövőben!”

 

 

Castronovo új bandája The Rise Above néven tavaly októberben adta debütáló koncertjét, ebben többek között Jason Scheff-fel, a Chicagóból távozott basszusgitáros-énekessel muzsikál együtt. Pár napja be is mutatott velük egy egyveleget.

Jay DeMarcus (Rascal Flatts) basszusgitáros-billentyűs-énekes adta hírül április elején: „Erre a napra vártam, amikor bejelenthetem ezt az izgalmas új fejezetet az életemben és a karrieremben… Nagy megtiszteltetés, hogy ilyen hihetetlenül tehetséges zenészekkel és barátokkal zenélhetek együtt! Több mint egy éve dolgozunk a The Rise Above-on, felvettünk egy teljes albumnyi saját anyagot, ami hamarosan megjelenik és nyár végén/ kora ősszel turnézni fogunk vele… Kedves barátommal, Jason Scheff-fel [Jay volt a 2006-os ‘Chicago XXX’ album producere] évek óta beszélünk róla, hogy csinálunk valamit együtt, és most eljött az ideje végre! Hihetetlenül boldogok voltunk, amikor Deen Castronovo csatlakozott hozzánk, a tehetséges Chris Rodriguez és Tom Yankton egészíti ki a csapatot. Roppant izgatott vagyok a lehetőségtől, hogy néhány hősömmel zenélhetek együtt. A Chicago és a Journey zenéje volt legnagyobb hatással rám fiatal koromban, és most velük együtt elhozzuk nektek ezt a zenét!”

Megosztás